18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
bleblebator1 2019-08-06, 11:47 3
Miles87 napisał/a:

@bleblebato to akurat kłamstwo. A pisior zasrany wylatał kilkadziesiąt litów. Kto zagłosuje na pisiorstwo ten debil

forum.gazeta.pl/forum/w,28,133337432,133337432,Tusk_wozi_przyszlego_zi...
I co. łyso ci ? I popatrz na źródło

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
Wiewór 2019-08-06, 12:00 2
@up Jeśli usiłujesz użyć jako argumentu "peło tysz kradło" to informuję, iż peło nimo od trzech lat i dostali rachunek w wyborach właśnie za swoje złodziejstwo, rozpasanie i nic nierobienie.

W ogóle co polactwo ma we łbach? Kradniesz i jak cię złapią to się usprawiedliwiasz, że inni też kradną to tobie wolno?

Złodziejstwo to złodziejstwo a nie kiedy dasz się złapać albo kiedy kradną inni.
Republika bananowa kurwa. Murzynowo. Jak kali kraśc to być dobrze, jak kalemu zajebać krowa to chujowo.

Łapy im kurwa wszystkim powinni poobcinać. Wyciągniesz złotówkę po nieswoje to od razu upierdolić rękę w łokciu. KAŻDEMU. Nie nauczysz tego narodu robaków uczciwości ale przynajmniej bez rąk nie będą mogli kraść.

*Jak Tusk woził srakę do domu rządowym samolotem to rzucałem takimi samymi kurwami i byłem tak samu wjebany jak i teraz.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
dwakilo 2019-08-06, 12:00 1
bleblebator1 napisał/a:

http://forum.gazeta.pl/forum/w,28,133337432,133337432,Tusk_wozi_przyszlego_ziecia_rzadowym_samolotem.html

No i? Jeśli coś jest z forum wyborczej i gnębi PiS to jest to kłamstwo. Jeśli ma coś na PO to jest to prawda. To jest wasza PiSowska logika.
Kuchciński okrada państwo na grube miliony a twój argument brzmi "Tusk też latał".
Mieli nie kraś i zaprowadzić ład i porządek. Śmiechu warte. Takiego czegoś na pewno nie było. Tu tego de besta.

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
bleblebator1 2019-08-06, 12:59
Wiewór napisał/a:

@up Jeśli usiłujesz użyć jako argumentu "peło tysz kradło" to informuję, iż peło nimo od trzech lat i dostali rachunek w wyborach właśnie za swoje złodziejstwo, rozpasanie i nic nierobienie.
W ogóle co polactwo ma we łbach? Kradniesz i jak cię złapią to się usprawiedliwiasz, że inni też kradną to tobie wolno?
Złodziejstwo to złodziejstwo a nie kiedy dasz się złapać albo kiedy kradną inni.
Republika bananowa kurwa. Murzynowo. Jak kali kraśc to być dobrze, jak kalemu zajebać krowa to chujowo.
Łapy im kurwa wszystkim powinni poobcinać. Wyciągniesz złotówkę po nieswoje to od razu upierdolić rękę w łokciu. KAŻDEMU. Nie nauczysz tego narodu robaków uczciwości ale przynajmniej bez rąk nie będą mogli kraść.

dwakilo napisał/a:

No i? Jeśli coś jest z forum wyborczej i gnębi PiS to jest to kłamstwo. Jeśli ma coś na PO to jest to prawda. To jest wasza PiSowska logika.
Kuchciński okrada państwo na grube miliony a twój argument brzmi "Tusk też latał".
Mieli nie kraś i zaprowadzić ład i porządek. Śmiechu warte. Takiego czegoś na pewno nie było. Tu tego de besta.

Obiektywne podejście misiaczki. Ci co teraz krytykuja niedawno jeszcze kradli. Wrócą do władzy, a na pewno wrócą, dalej będą kraść. Rolą prawdziwego polityka niezależnie której partii jest okradać obywateli i nic tego nie zmieni.

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
Smokw 2019-08-06, 17:13 1
Ehhhh...... zagłosowałem na PIS w wyborach do Parlamentu Europejskiego właśnie przez taką retorykę jak tutaj. Każda sprawa jak się przyjrzeć głębiej jest rozdmuchiwana i zapomina się o najważniejszych faktach. Tak samo w tym przypadku. Dla mnie sprawa jest oczywista. Kuchciński robił to co wszyscy i nikt nie mówił, że to złe. Żadnej tygodniowej nagonki w mediach, ani innych konsekwencji. Szybko latanie stało się nie pisanym przywilejem władzy. Oczywiście było to naganne. Chciał wozić żonę to trzeba było za nią zapłacić. Teraz ponosi karę za wszystkich: wizerunkową, polityczną i nawet finansową. Mi się podoba, że nie chowa głowy w piasek. Zmieniono teraz prawo i będzie w końcu w tym temacie spokój. Mam nadzieję.....
A teraz do sedna. Wszędzie na wyborców PIS jest wylewany hejt typu:

Loaloa napisał/a:

@up
I o co ten wrzask? Jak jakąś kasę komuś wisicie, to należy ją oddać. A Kuchciński zrobił sobie z państwa prywatną i darmową firmę taksówkową. Prawdziwy polak - pisowiec - złodziej.

Ja się pytam o co kaman? W końcu rząd gdzie kasa w budżecie zaczyna się zgadzać. Polityka zagraniczna kuleje, no ale ciężko tak od razu zostać suwerennym państwem po latach niewoli i służalczości. Mamy nowe programy społeczne, w tym 500+ o których poprzednicy mówili nie da się. Polskie spółki, które miały zostać sprzedane nagle stały się rentowne. Mówi się o odbudowie stoczni i w ogóle przemysłu ciężkiego . Jednak to wyborcy PISu to Ci debile, te złodzieje, ten ciemnogród i ta bieda. Ehhhh.........
Zgłoś
mazga50 2019-08-06, 19:11
Pisiory zawsze na tym punkcie miały jakieś problemy. Poległ Hoffman, teraz Kuchciński, Wcześniej Leszek. Latanie im nie służy.
Zgłoś
Esccax 2019-08-07, 10:39 1
Smokw napisał/a:

Ehhhh...... zagłosowałem na PIS w wyborach do Parlamentu Europejskiego właśnie przez taką retorykę jak tutaj. Każda sprawa jak się przyjrzeć głębiej jest rozdmuchiwana i zapomina się o najważniejszych faktach. Tak samo w tym przypadku. Dla mnie sprawa jest oczywista. Kuchciński robił to co wszyscy i nikt nie mówił, że to złe. Żadnej tygodniowej nagonki w mediach, ani innych konsekwencji. Szybko latanie stało się nie pisanym przywilejem władzy. Oczywiście było to naganne. Chciał wozić żonę to trzeba było za nią zapłacić. Teraz ponosi karę za wszystkich: wizerunkową, polityczną i nawet finansową. Mi się podoba, że nie chowa głowy w piasek. Zmieniono teraz prawo i będzie w końcu w tym temacie spokój. Mam nadzieję.....
A teraz do sedna. Wszędzie na wyborców PIS jest wylewany hejt typu:

Ja się pytam o co kaman? W końcu rząd gdzie kasa w budżecie zaczyna się zgadzać. Polityka zagraniczna kuleje, no ale ciężko tak od razu zostać suwerennym państwem po latach niewoli i służalczości. Mamy nowe programy społeczne, w tym 500+ o których poprzednicy mówili nie da się. Polskie spółki, które miały zostać sprzedane nagle stały się rentowne. Mówi się o odbudowie stoczni i w ogóle przemysłu ciężkiego . Jednak to wyborcy PISu to Ci debile, te złodzieje, ten ciemnogród i ta bieda. Ehhhh.........

chyba kurwa kpisz.
Zgłoś
Wiewór 2019-08-07, 13:30 1
Proszę państwa z ostatniej chwili.
Na jaw wyszło, że również towarzysz prokurator latał z Luftmarshallem. Wiecie ten bolszewik z PiS co za komuny prześladował opozycję a w sejmie krzyczał "precz z komuną".

Ale wszystko w porządku. Nic się nie stało. Leciał bo musiał ratować żonie życie. Zabrakło jej leków i musiał jej zawieźć bo na miejscu nie było apteki.

Drodzy wyborcy Pis. Wasz rząd łamie was w pół, ściąga wam spodnie, rozciąga wam pośladki, pluje na otwór, wkłada palca do dupy, wyciąga wpycha chuja i rżnie tak długo aż wyciąga z dupy miękkiego okrwawionego chuja.
A wy się cieszycie jak przyjemnie i fajnie bo Tusk też was jebał w otwór ale bolało bardziej bo nie ślinił palca.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
TB303 2019-08-07, 14:56
@Smokw
Ło matulu kochana.... Komuś tu TVPiS wszedł za mocno i od nadmiaru propagandowych informacji główkę przegrzało.
Zgłoś
andrzejrobert75 2019-08-07, 18:12 1
mieli mniej kraść,zresztą na nos jegomościa rzucić okiem i wiadomo że genetycznie lubi gratisy.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów