📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
hahaha i polaczki walkuja temat tydzien, a jak ten gosciu zablokowal mozliwosc pierwszego czytania miesiac temu, i nie przyjal do laski marszalkowskiej pewnej ustawy to cisza w tamacie.
a o czym mowie? o ustawie anty 447 ktora by karala za probe realizacji zydowskich roszczen, drugie podejscie takze odrzucone przez pis, a kaczor mowil nie oddamy ani guzika. hahah za slowami czyn juz nie poszedl, dodam ze PO wstrzymalo sie od glosu hahahah
nad nami widmo zydowskiej okupacji, tzn nie bede was sciemnial, juz dawno wszystko przyklepane, a te tamaty to dla gawiedzi i dla was durnie byscie mieli odwrocona uwage od spraw waznych, bo nie mowi sie o sznurze w domu wisielca,
a o czym mowie? o ustawie anty 447 ktora by karala za probe realizacji zydowskich roszczen, drugie podejscie takze odrzucone przez pis, a kaczor mowil nie oddamy ani guzika. hahah za slowami czyn juz nie poszedl, dodam ze PO wstrzymalo sie od glosu hahahah
nad nami widmo zydowskiej okupacji, tzn nie bede was sciemnial, juz dawno wszystko przyklepane, a te tamaty to dla gawiedzi i dla was durnie byscie mieli odwrocona uwage od spraw waznych, bo nie mowi sie o sznurze w domu wisielca,
@up
I o co ten wrzask? Jak jakąś kasę komuś wisicie, to należy ją oddać. A Kuchciński zrobił sobie z państwa prywatną i darmową firmę taksówkową. Prawdziwy polak - pisowiec - złodziej.
I o co ten wrzask? Jak jakąś kasę komuś wisicie, to należy ją oddać. A Kuchciński zrobił sobie z państwa prywatną i darmową firmę taksówkową. Prawdziwy polak - pisowiec - złodziej.
Miles87 napisał/a:
tusk też leciał i nie było teamtu a że katolik leci to afera...
latał też chłopak młodej tuskówny i była cisza
Jasny chuj jaką ja mam bekę z pisowskich ciołków. Jeszcze nie mieliśmy wyborców takich debili, którzy by się dali tak robić w kutasa.
Pis mało tego, że pluje im na ryje smarkami i mówi, że pada. Kuchciński osobiście wyciąga swojego pedofilskiego chujka leje śmierdzącym moczem na twarze swoich wyborców, strzepuje im na głowy, wyciera chuja w firankę i mówi, że to deszcz a pisowska swołocz ociekająca moczem rozdziawia swoje bezzębne ryje w uśmiechu i mówi, że Tusk też latał.
JA PIERDOLĘ.
-Ernest Hemingway
Jasny chuj jaką ja mam bekę z pisowskich ciołków. Jeszcze nie mieliśmy wyborców takich debili, którzy by się dali tak robić w kutasa.
Pis mało tego, że pluje im na ryje smarkami i mówi, że pada. Kuchciński osobiście wyciąga swojego pedofilskiego chujka leje śmierdzącym moczem na twarze swoich wyborców, strzepuje im na głowy, wyciera chuja w firankę i mówi, że to deszcz a pisowska swołocz ociekająca moczem rozdziawia swoje bezzębne ryje w uśmiechu i mówi, że Tusk też latał.
JA PIERDOLĘ.
Nie każdy pedofil to ksiądz ale każdy wyborca pisu do debil. I co głupio ci teraz?
Nie każdy pedofil to ksiądz ale każdy wyborca pisu do debil. I co głupio ci teraz?
bolszewikom rozdającym piniundze karynom i jesikom stanowcze NIE kurwa
Kawał bardzo dobry. Ludzie cisniecie po sobie, jak ktos mowi prawde lub ma inne zdanie. Taki tusk,kaczor i bolek ze swoja kasta maja z was beke... Od 30stu lat wszyscy politycy wala nas dupsko., a wy tylko plujecie na siebie bo ten glosuje pelo lub wznawca pislamu... Hmmmm i oto im wlasnie chodzi. Tutaj u nas w pl jest raj dla zagracznych firmy, itp. Cala kasa leci do kieszeni politykow i jest wypowadzana z naszego kraju. Polska, ma potecjal ale jesli ludzie beda nada toczyc walke miedzy soba,to pl nigdy nie bedzie cos znaczyla. Dajmy na to taki tuskiewicz moi drodzy on bedzie mial 60k+ emeryturki, a wy dajej wychawalajcie ty ciolkow. Przeciez rzady pontrwaly 8 lat, a nawet grzesiu schetyna nie potrafi powiedziec co oni takiego dobrego zrobilii na kraju. Dziwnie,co nie? Ps wpiszcie sobie na yt-dzien swira politycy i sie zadtanowcie. Tak na marginesie nie popietam zadnej partii,bo oni sa sibie wszycy warci. Pozro i milego dnia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów