📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
browar leci -Wojciech Mann jest the best miałem okazje się z nim spotkać
@up twoje piwo coś nie weszło. Ja daję piwo za samo nazwisko Mann - Angole mają swój Monthy Python a my mamy Manna
Andrev napisał/a:
@up twoje piwo coś nie weszło. Ja daję piwo za samo nazwisko Mann - Angole mają swój Monthy Python a my mamy Manna
Jest tylko mała różnica, Monty Python jest śmieszny a Mann tylko gruby. Dajesz piwo dla Mann'a za nazwisko, nie ważne czy zrobił coś dobrze czy wyszła z tego ch*jnia? Pisze się "Monty" kurwa, no chyba że masz garbaty nos to wtedy masz usprawiedliwione wstawianie "h" do każdego wyrazu.
Pan Wojtek jest świetny. Kiedyś humor nie polegał na wklepaniu w każdym zdaniu słowa "kurwa".
decode21 napisał/a:
Monty Python jest śmieszny a Mann tylko gruby.
Skoro tak to polecam ci inny kaliber humoru.
Poszukaj jakiś przeróbek z IVONĄ, albo filmików, jak gimnazjalista zjada robaka itp. Będziesz miał ubaw po pachy
Dokładnie jak powiedział CountPerun.
I Mann nie jest śmieszny. Mann jest zabawny, bo jest inteligentny.
I Mann nie jest śmieszny. Mann jest zabawny, bo jest inteligentny.
raz Miss Warmii i Mazowsza, raz Warmii i Mazur -.-
Magik2501 napisał/a:
Skoro tak to polecam ci inny kaliber humoru.
Poszukaj jakiś przeróbek z IVONĄ, albo filmików, jak gimnazjalista zjada robaka itp. Będziesz miał ubaw po pachy
Z czym ty mi tu wyjeżdżasz? Pewnie nie zauważyłeś tego że ten badziewny filmik ma podkład z głosem Mann'a tak jak równie badziewne filmiki z Ivoną, czyli jak napisałeś jest to ten sam "kaliber humoru" tylko może bez przekleństw. Mann to dla mnie sapiący grubasek który próbuje być zabawny poprzez opowiadanie gdzieś zasłyszanych albo przeczytanych dowcipów i historyjek, co czasem mu nawet wychodzi.
decode21 napisał/a:
Z czym ty mi tu wyjeżdżasz? Pewnie nie zauważyłeś tego że ten badziewny filmik ma podkład z głosem Mann'a tak jak równie badziewne filmiki z Ivoną, czyli jak napisałeś jest to ten sam "kaliber humoru" tylko może bez przekleństw. Mann to dla mnie sapiący grubasek który próbuje być zabawny poprzez opowiadanie gdzieś zasłyszanych albo przeczytanych dowcipów i historyjek, co czasem mu nawet wychodzi.
To pooglądaj jego filmiki z mamą/tatą. Jak miałem jakiś 10 lat to też mi nieraz musieli powiedzieć o co chodzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów