📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Koci detektyw
hehe najlepszy udawany film jaki widziałem
adzios za to ty masz chujowe podejście do wykrzykników.
Mam nadzieje ze to fake ale jeśli nie to szkoda mi typa, chociaż zajecie ma zajebiste
Ja bym tak mógł, ale nie tylko na koty, ale też psy, ptaki i... ludzi
Niech zacznie hodować. To nie będzie musiał biegać za nimi.
ja pierdole a jak kot jest czyjś?... a to nie ważne fake jak chuj...
koles sie wydaje sympatyczny gdyby nie jego wyjatkowe hobby
popieram !!! kiedyś był hycel i był spokój teraz jak sie zaczną pier.... w marcu to nie idzie spać w nocy bezdomne koty psy usypiać a pieniądze z schronisk na hospicjum dla dzieci !!!!!!!!!
nie życzę ci tego aby twoje dziecko trafiło tam, a ty byś się dowiedział że nie pieniędzy na jego leczenie bo poszło na schronisko /np
Nansze napisał/a:
Niech zacznie hodować. To nie będzie musiał biegać za nimi.
ciekawe czym by je karmił
LASVEGAS88 napisał/a:
popieram !!! kiedyś był hycel i był spokój teraz jak sie zaczną pier.... w marcu to nie idzie spać w nocy bezdomne koty psy usypiać a pieniądze z schronisk na hospicjum dla dzieci !!!!!!!!!
kolejny krzykacz + ta cenzura. kochający tatuś normalnie. lepiej, jak kasa idzie na schroniska, niż kolejną willę ZUS'u ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów