18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Oranżada 2014-09-02, 19:11 9
To jest tzw "dust devil" inaczej wir pyłowy i on ci gówno zrobi oprócz ujebania samochodu także zupełnie dżondra ze stali
Zgłoś
ponchito89 2014-09-02, 19:37
gratulacje. tylko do tego sie nadajecie alinci tak zwani. umiecie sie ganiać za tym co was wyniszczy pojedynczo na fali methamfetaminy i innego gówna tempe pały. ,,nie mów co kraj może dla ciebie zrobić tylko co ty możesz zrobić dla kraju,, dlatego 24/h 7 week w tygodniu oracie pole, frajery, nie powielajcie schematu. (bez tłumaczenia: jestem dumny kim jestem. moge klepac biede lecz nie bede pojebem). przypominam mózg nie jest tylko i wyłącznie wypełnieniem dla czaszki. WAKE UP!!!!!!!!!!
Zgłoś
x................s 2014-09-02, 19:37 53
fake jak chuj, nara.
Zgłoś
zbicio 2014-09-02, 20:08
Kurwa wrodzony debilizm, a nie jaja ze stali...
Zgłoś
maksymilian45 2014-09-02, 21:14 6
Suchy fejk
Zgłoś
crystaldragon 2014-09-02, 21:50 2
Oranżada napisał/a:

To jest tzw "dust devil" inaczej wir pyłowy i on ci gówno zrobi oprócz ujebania samochodu także zupełnie dżondra ze stali

Większy kamień może ci złamać kość podstawy czaszki (pod koniec filmiku widać pękniętą szybę, więc okruch skalny musiał poruszać się przynajmniej z prędkością 50 km/h)
Zgłoś
SzczelamGuwnem 2014-09-02, 22:16 1
Marny fake.
Zgłoś
m................i 2014-09-02, 23:05 1
Poczym poznać fejk? Nienaturalne rozmycia kamerek;)
Zgłoś
Mercury001 2014-09-03, 9:03 1
dlaczego mam wrażenie, że to efekty FX ?...

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
JezTuptajacyNoca 2014-09-03, 9:08 5
ponchito89 napisał/a:

gratulacje. tylko do tego sie nadajecie alinci tak zwani. umiecie sie ganiać za tym co was wyniszczy pojedynczo na fali methamfetaminy i innego gówna tempe pały. ,,nie mów co kraj może dla ciebie zrobić tylko co ty możesz zrobić dla kraju,, dlatego 24/h 7 week w tygodniu oracie pole, frajery, nie powielajcie schematu. (bez tłumaczenia: jestem dumny kim jestem. moge klepac biede lecz nie bede pojebem). przypominam mózg nie jest tylko i wyłącznie wypełnieniem dla czaszki. WAKE UP!!!!!!!!!!

Tempy to moze jestes Ty...
Zgłoś
ianmoone 2014-09-03, 10:03
jaja ze stali i mózg z gówna
Zgłoś
a................1 2014-09-03, 10:48
"jaja ze stali" ale mózg z waty
Zgłoś
kyniek99 2014-09-03, 14:07 1
xts napisał/a:

fake jak chuj, nara.

chyba Twój , bo mój prawdziwy
Zgłoś
Noxford 2014-09-03, 14:22
@ponchito89 Tobie to chyba ta fala metamfetaminy zjebała mózg.

SPLITTERKOR REKORDS DZIWKO!!!
Free Tekno man.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów