📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bombel076, a piesek można by rzec, czuje się jak ryba w wodzie
Pitbulle z uszami i ogonami... No nie wierzę! I nie mają defektów, narośli, deformacji, nie zapominając oczywiście o powybijanych oczach? [taka własnie argumentacja króluje wśród zwolenników "upiększania" ras tego typu].
Tyle, że łowienie a wędkowanie to dwa różne tematy. Łowi się dla ryb a wędkuje dla relaksu/ hobby itp. Tym nie mniej temat ciekawy. Można postawić piwko.
@Vaa co ty pierdolisz? Jak oni te psy niby upiększają ? Poza tym na filmiku nie ma Pittbulli
Nie jestem ekspertem ale te ryby chyba lecą złożyć ikrę... a on je wyżera...
Płyną na tarło więc nie jest sztuką wytargać taką sztukę - łatwe jak wytarganie socjalu przez ciapaka na pożyczone dziecko
Tommytom napisał/a:
@Vaa co ty pierdolisz? Jak oni te psy niby upiększają ? Poza tym na filmiku nie ma Pittbulli
Tak kolego, TAK właśnie wygląda Pitbull, bez obciętych uszu i ogona (I to jest właśnie to rzeczone upiększanie)
mr-dupa napisał/a:
Nie jestem ekspertem ale te ryby chyba lecą złożyć ikrę... a on je wyżera...
susher napisał/a:
Płyną na tarło więc nie jest sztuką wytargać taką sztukę - łatwe jak wytarganie socjalu przez ciapaka na pożyczone dziecko
Wy naprawdę jesteście takimi debilami, czy to wyśmienita gra aktorska? Na samym końcu filmu jest napisane jak chuj, że te ryby WRACAJĄ z tarła. No ale tak - lepiej obejrzeć 5 sekund i hejtować
Przecież to nie są kurwa pitbulle
@Maszayahuaske Te psy to nie Pitbulle, pitbulle są o wiele bardziej umięśnione, to jakieś mieszańce
@Maszayahuaske Te psy to nie Pitbulle, pitbulle są o wiele bardziej umięśnione, to jakieś mieszańce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów