📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
w Polsce by nawet do najbiższego warzywniaka nie dojechał bo progów zwalnających najebane jak szyszek w lesie
Drogi autorze.
To nie jest lowrider. Gdyby nim był, podniósł by zawias i po prostu odjechał.
A to jest zwyczajny, idiotycznie obniżony Ford. Do tego wygląda chujowo.
To nie jest lowrider. Gdyby nim był, podniósł by zawias i po prostu odjechał.
A to jest zwyczajny, idiotycznie obniżony Ford. Do tego wygląda chujowo.
serio inaczej nie da się tego skomentować, jak mod ma ochotę to niech mnie wynagrodzi łarnem, mam to w dupie
genghiskhan napisał/a:
no kurwa co za durnie
serio inaczej nie da się tego skomentować, jak mod ma ochotę to niech mnie wynagrodzi łarnem, mam to w dupie
i za co miałbyś tu niby łorna dostać?
marna, a chuj wie, dziś się dostaje za wszystko. tak więc lepiej czymać dziób na kłódke i nie tracić dostępu do harda
To nie jest lowrider.
Poziom twojej wiedzy motoryzacyjnej jest tak niski jak zawieszenie forda z filmiku.
Poziom twojej wiedzy motoryzacyjnej jest tak niski jak zawieszenie forda z filmiku.
Dobra gleba nie jest zła, ale jeździć też trzeba umieć ;]
ja pier*** ale żeby za dupę go troche do góry we trzech podnieść to już nie pomyśleli.. lepiej docisnąć przód i usiąść na nadkole..
Polska scena tuningu: Raceism
Uwaga dla wszystkich zakompleksiałych dupków, są Volkswageny w dieslu, BMW, Hondy w Vtec-u... i wszyscy są do siebie nastawieni przyjaźnie.
Uwaga dla wszystkich zakompleksiałych dupków, są Volkswageny w dieslu, BMW, Hondy w Vtec-u... i wszyscy są do siebie nastawieni przyjaźnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów