Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I dobrze tak jebanemu gajowemu.
On i jego rząd rucha nas - a ruskożyd wyruchał jego.
Prezydentowi (jaki by nie był) należy się szacunek, bo jest przedstawicielem Państwa, za które ludzie oddawali życie. I jak jakaś tępa cipa zawiązuje sobie szalik na dupie i się lansuje na meczach to kurwa fapujecie.
Prezydent był wybrany w wolnych, powszechnych, demokratycznych wyborach i choćby ze względu na historię Polski należy szanować tak wybranego Prezydenta.
I żal mi dupy się ściska bo piłką nożną się nie interesuje - a na bilet na euro stać mnie bez problemu.
Plebs się cieszy z igrzysk a państwo jest rozkradane. Tak jak w starożytnym Rzymie.
Tylko, że cezar jakiś poziom sobą reprezentował, a komoruski reprezentuje... hmmm właściwie to nic.
Kurwa, jak wam tak ta Polska nie pasuje, to może zostańcie politykami i ją zmieńcie. Jak już skończycie gimnazjum oczywiście.
Prezydentowi (jaki by nie był) należy się szacunek, bo jest przedstawicielem Państwa, za które ludzie oddawali życie. I jak jakaś tępa cipa zawiązuje sobie szalik na dupie i się lansuje na meczach to kurwa fapujecie.
Prezydent był wybrany w wolnych, powszechnych, demokratycznych wyborach i choćby ze względu na historię Polski należy szanować tak wybranego Prezydenta.
Kurwa, i to jest problem. Zawsze w demokracji zostanie wybrany jakiś idiota. I co to kurwa za tłumaczenie, że prezydent to szacunek się należy?
Jak by mój ojciec mnie lał, molestował moją siostrę albo bił moją matkę to argument "To Twój ojciec" chyba nie zatrzymałby mojej nogi przed przywitaniem się z jego twarzą.
Nie ważne jaka czyjaś pozycja, ważne jakim jest człowiekiem.
Kurwa, jak wam tak ta Polska nie pasuje, to może zostańcie politykami i ją zmieńcie. Jak już skończycie gimnazjum oczywiście.
Co ty pierdolisz zastanów się kurwa! Jaki szacunek? Cała zgraja kutasów w garniakach żyje dzięki naszym podatkom a ty mówisz że należy im się szacunek? SZACUNEK kolego należy się górnikowi ujebanemu w pyle węglowym, pielęgniarce, która wyciera dupy dziadkom w domu starości, panom którzy co rano wypróżniają kontenery abyś miał gdzie wyrzucić śmiecie, tym ludziom należy się SZACUNEK, dlatego że jednak zdecydowali się tu zostać a nie wyjeżdżać za granicę i zapierdalać za grosze. Prezydent może i jest przedstawicielem państwa, za które ludzie oddawali życie. Tylko jest jeden problem ci ludzie przewracają się teraz w grobach na myśl o tym że prezydentem jest człowiek który zaprasza na "obiat". Prezydent powinien być ideałem mężczyzny, a prawdziwy mężczyzna ma zarobić na własną rodzinę uczciwie i nie czyimś kosztem. Ma świecić przykładem, a póki co to Komorowskiemu wystaje słoma z butów...
Aha od razu piszę że jestem apolityczny. To że jadę na Komorowskiego nie oznacza że jestem fanem PiS-u. Dla mnie to jeden chuj. Dlaczego? Bo wszyscy żyją z pensji tych samych polaków i to ich łączy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów