dlatego wyglądam jak wyglądam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Masa jest pora na rzeźbienie . A na poważnie to taką świnie tylko na ubój.
kurwa cycki pod pachami tego jeszcze nie grali...
huj w dupe amerykanom bo to żydzi
huj w dupe amerykanom bo to żydzi
Wziąłby się za siebie grubas, pewnie użala się, że jest mu ciężko, i że biedny jest. Jakbyś amerykański, gruby kutasie wziął za siebie to byś nie był grubym, amerykańskim kutasem.
jebac te kleszcze, siedza i wpierdalaja, ale trzeba plakac nad nimi bo sa nieszczesliwi, jakos zula czy cpuna nikomu nie zal a tak samo sie niszcza na wlasne zyczenie jak te tluste kleszcze, choroba? chyba narodowa
Nie śmiejscie się, pewnie ma chorą tarczycę!
Niech wydusi tego syfa na nosie bo mnie wkur*** i chce film z wyduszania.
Kurwa... to ja po przytyciu 2kg po tych 3 dniach świat teraz prawie nic nie jem i codziennie robię po 3-4 kilka km i kilka innych ćwiczeń aby to szybko spalić a ten nie dość, że ma zapasy na kolejne kilka miesięcy to nawet nie pomyśli aby po prostu nie jeść przez miesiąc aby zrzucić te 30kg, a potem znowu 30 i tak aż do normalnej wagi.
BTW. Niekiedy otyłość jest związana z przyczyną genetyczną ale to raptem 5-10% przypadków. Reszta to tak jak on. Dużo, tłusto i się nie ruszać bo po co?
BTW. Niekiedy otyłość jest związana z przyczyną genetyczną ale to raptem 5-10% przypadków. Reszta to tak jak on. Dużo, tłusto i się nie ruszać bo po co?
jakoś zmieściłbym go pod zlew w szafce by wpierdalał reszty po jedzeniu - nadałby się tłusty
A jak nie to niech kurwa pęknie.
Coś mi się obiło o uszy, że jakiegoś wieloryba wywaliło i pewnie zdechnie bo nie mogą go ruszyć. To ten news?
Orzeszki ze Snickersów mu na nogach się odkładają
On pije dietetyczną kole!!!!!!!!1 Kole light!!!!!!!!!!! To prawdziwe przesłanie tego filmiku, bo tylko w hameryce 3 razy podwójne frytki 20 hamburgerów i dietetyczną kole poproszę.
Dick napisał/a:
Chyba dawno swego ptaka w ręku nie miał nawet do szczania. Rączki raczej nie sięgają. Przejebane nie porucha nie po fapie tylko siedzi na kanapie
On nie musi fapować , wystarczy , że zobaczy hamburgera z maca to tryska jak fontanna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów