18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Moby_Dick 2012-12-28, 14:27 51
Chyba dawno swego ptaka w ręku nie miał nawet do szczania. Rączki raczej nie sięgają. Przejebane nie porucha nie po fapie tylko siedzi na kanapie

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
Martinez1976 2012-12-28, 14:30 8
Po co toto marnuje tlen i żywność? To nie człowiek przecież, tylko pasożyt.
Zgłoś
Magik2501 2012-12-28, 14:31 30
I pierdolenie, że "oni są chorzy", "otyłość to choroba, nie śmiej się!"
KURWA! To te komórki mu się powietrzem napchały i dlatego wygląda jak coś posiadające już własną orbitę? Do chuja, czymś to trzeba zapchać. Gdyby jadł na obiad jednego kotleta i 2 łyżki ziemniaków to by nie był gruby na pewno.
Argument może sadystyczny, ale w sumie tu pasuje i jest trafny - w obozach koncentracyjnych/jenieckich nie było grubasów. Jakoś kurwa ta choroba tam nie dotarła.

Przykład bliższy - będąc w gimbazie mieliśmy kumpla tak grubego, że musiał se zwolnienie z wfu załatwić, bo nie potrafił przebiec jednego długości boiska. Wiadomo - był obiektem coraz to wymyślniejszych żartów, jak na przykład taki, że jak jego ojcu raz się samochód pod szkołą rozkraczył to śmialiśmy się, że to po prostu Kamilek olej wypił. W końcu musiał się wkurwić i postawić coś zmienić, bo pod koniec liceum wyglądał już dobrze, a dziś to już kafar.

Uuhhh rozpisałem się, a wystarczyłoby "jebać tłuściochów".

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
Majesty 2012-12-28, 14:31 13
Teraz robi masę potem będzie rzeźbił
Zgłoś
Mr.Drwalu 2012-12-28, 14:40 1
Przerwało mi połączenie... Znów jakiś tłusty gimbus nadepnął na kabel od internetu...

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
kuba13 2012-12-28, 14:47
niech ginie...
Zgłoś
n1troo 2012-12-28, 14:54 17
Na tej stronie jest opisana najlepsza i najskuteczniejsza metoda by schudnąć! Działa u ponad 95% ludzi! Jedyne co trzeba to stosować się do tego.

maselko.net/dietacud/
Zgłoś
jakikolwiek 2012-12-28, 15:00 1
Do rekordu Gunesssa już niedaleko. Tak trzymaj, liczę na Ciebie!
Zgłoś
Mathiuser 2012-12-28, 15:26
Pierw masa, a potem rzeźba. Nie wiem o co mu chodzi, niech teraz idzie na siłke.
Zgłoś
r................5 2012-12-28, 16:21
Ahh co te święta robią z ludźmi
Zgłoś
bojan6 2012-12-28, 16:34
ciekawe czemu pije pepsi max , chyba się odchudza
Zgłoś
Tomszczak 2012-12-28, 17:15 1
jest masa jest pierdolnięcie, tak trzymać.

żartowałem, żryj gruz świnio.

"Pociągają mnie nie te rzeczy, co trzeba: lubię pić, jestem leniwy, nie mam boga, polityki, idei ani zasad. Jestem mocno osadzony w nicości, w swego rodzaju niebycie, i akceptuję to w pełni." - Ch. Bukowski
Zgłoś
arkadoss 2012-12-28, 17:22
przecież to głos Chrisa Griffina z family guy'a !!!

Get up, look up, and don't ever give up !
Zgłoś
Kemawir 2012-12-28, 17:29 1
Fajne cycki ma ^^
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów