dlatego wyglądam jak wyglądam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Magnic napisał/a:
Kurwa... to ja po przytyciu 2kg po tych 3 dniach świat teraz prawie nic nie jem i codziennie robię po 3-4 kilka km i kilka innych ćwiczeń aby to szybko spalić a ten nie dość, że ma zapasy na kolejne kilka miesięcy to nawet nie pomyśli aby po prostu nie jeść przez miesiąc aby zrzucić te 30kg, a potem znowu 30 i tak aż do normalnej wagi.
BTW. Niekiedy otyłość jest związana z przyczyną genetyczną ale to raptem 5-10% przypadków. Reszta to tak jak on. Dużo, tłusto i się nie ruszać bo po co?
Geny choroby hormony, to wszystko to PREDYSPOZYCJA jak ktoś ma chujowe geny a nic nie je, to kurwa z powietrza kg tłuszczu nie weźmie, po prostu mając predyspozycję trzeba włożyć więcej wysiłku w to żeby sie nie spaść lub żeby zrzucić kg.
Jebany alakazam, wyczarował sobie z brzucha stolik xD
bo my - sami najlepsi, najwyższy sort!
bądź silny i zabijaj w sobie słabości,
tylko wtedy osiągniesz szczyty!
Postskriptum v l g Сталь
Postskriptum v l g Сталь
ja pierdole, za kazdym razem jak widze takie stworzenia to mnie nosi.
Sam walczylem ze wzgledu na chorobe ze swoja tusza 3 lata i ostatecznie zszedlem ze 120 do 95kg przy wzroscie 190
nie ma ze boli kurwa 3 lata wpierdalania miesa z pary i ciaglego uczucia glodu ale sie dalo a nie kurwa filmik na youtube jak to zwierze
Sam walczylem ze wzgledu na chorobe ze swoja tusza 3 lata i ostatecznie zszedlem ze 120 do 95kg przy wzroscie 190
nie ma ze boli kurwa 3 lata wpierdalania miesa z pary i ciaglego uczucia glodu ale sie dalo a nie kurwa filmik na youtube jak to zwierze
Dick napisał/a:
Przynajmniej ma duże cycki to sobie pomacaChyba dawno swego ptaka w ręku nie miał nawet do szczania. Rączki raczej nie sięgają. Przejebane nie porucha nie po fapie tylko siedzi na kanapie
I problem z głodem jest? Poświęcić jednego świniaka to nie grzech!
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
ps jeżeli obrazek się nie odpali w poście link: 25.media.tumblr.com/tumblr_mecvi22yRy1rno7zqo1_500.gif
Jak można być takim knurem i się tak zapaść,chuj mu w dupę,niech zdycha.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów