Lubił bo podejrzewam, że już nie będzie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
czy ja wiem czy nie bedzie? jak przezyl i powiedzmy sie zagoi, to ten debil pewnie bedzie zapierdalal dalej. takich nie nauczysz.
Riikko napisał/a:
czy ja wiem czy nie bedzie? jak przezyl i powiedzmy sie zagoi, to ten debil pewnie bedzie zapierdalal dalej. takich nie nauczysz.
Na wózku też można zapierdalać.
Może to ON?
Po czym wnioskujesz, że zapierdalał? Bo na pewno nie po tym nagraniu... Wina ślepej pizdy w aucie i tyle w temacie. Gdyby zapierdalał to nawet byś go nie zobaczył w tym kadrze., chyba że w zwolnionym .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów