Tak jest, to my, nie jakieś Radomy i Sosnowce Wisi to już sporo (http://www.dziennikwschodni.pl/lublin/centrum-hamstwa-i-wandalizmu-w-lublinie-nietypowa-tabliczka-w-centrum,n,1000196002.html) i parę razy przechodziłem sprawdzając, czy ktoś zareagował ale nie. Widać ratusz się zgadza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
pietras_ja napisał/a:
Widać ratusz się zgadza
Faktycznie, jacyś analfabeci w tym ratuszu. Przecież nie pisze się hamstwo, tylko chamstwo
To 'hamstwo' to od hamowni. Po prostu wiejsko tuningują tam auta. Wkładasz swoje przewykurwabiste e36 1.6 lpg mpower po Niemcu który płakał jak sprzedawał i gonił do granicy bo się rozmyślił a oni co dopierdalają szpojlery i szpachlę a do tego rynnę zamiast wydechu aby każdy czuł te oszołamiające 70 kuca.
Nie wiem po chuj musiałeś robić fotkę i reklamę.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Nie wiem po chuj musiałeś robić fotkę i reklamę.
Dzie tak?? Krótka czy Jasna?
@up
Jedyne co fajne w Lublinie to kursują pociągi i można stąd wyjechać w dowolnym kierunku. Tak, jestem z Lublina.
Jedyne co fajne w Lublinie to kursują pociągi i można stąd wyjechać w dowolnym kierunku. Tak, jestem z Lublina.
@abdominacja: Droga wolna, możesz jechać, żegnam, nie pozdrawiam Pierdolenie jak tych chujków, co napierdalają na Polskę i "polaczków" ;] Tyle się w Lublinie dzieje, ale lepiej siedzieć w domu przed kompem i pierdolić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów