📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
może jestem jakiś pojebany, ale swoją drogą ciekawiłby mnie na ich miejscu widok własnego spadającego gówna, coś jak się za dzieciaka pluło z balkonu i liczyło kiedy mela spadnie
skid07 napisał/a:
Tak , jesteś pojebanymoże jestem jakiś pojebany, ale swoją drogą ciekawiłby mnie na ich miejscu widok własnego spadającego gówna, coś jak się za dzieciaka pluło z balkonu i liczyło kiedy mela spadnie
Na fimiku mężczyzna w zielonej kurtce na czym trzyma swoje nogi ?
Oni boją się Morloków. Jak w filmie "Wehikuł czasu".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów