18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 41 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
zonik 2013-05-14, 18:41 9
kubis987 napisał/a:

Zwykle to nie toleruje na sadolu takich filmików, ale rzeczywiście szanuje tego typu odważnych ludzi.

e tam pierdolisz Sadol uczy i bawi

pacyfikować kod targowice
Zgłoś
j................� 2013-05-14, 18:43
Dziwne,że jeszcze nikt nie skomentował zajścia w kawiarni w 4:20 :]
Zgłoś
lolkokminek 2013-05-14, 18:46
Ja bym napisał przez samo ''h''
Zgłoś
ValvePlsFix 2013-05-14, 18:48 12
chujowy ze mnie sadol, ale takie filmiki ruszają mnie 10 razy bardziej niż niejeden dobry dramat z najlepszą obsadą
Zgłoś
Jab7kO 2013-05-14, 18:51 4
Aż kurwa gardło mi ścisło. Krata piwa dla bezinteresownej pomocy do chuja.
Zgłoś
ASAKKU 2013-05-14, 18:52 1
Może inaczej, oni mają PRAWO nazywać się "ludźmi".

Zgłoś
feranos 2013-05-14, 18:53
Jak dla mnie miliard piw za coś takiego, aż się kurwa wzruszyłem, pamiętam sytuację kiedy jechałem ze znajomymi pociągiem i na przejeździe wjechał facet, jechał bodajże 10km/h jakiś wiejski głupek na zasadzie "zawsze tędy jeżdżę nic złego mi się nie stało" to wybiegliśmy z kumplem jako jedyni mimo tego, że byliśmy może w ósmym wagonie na jakieś 12 może więcej. Pociąg pełen ludzi, ja wiem, że większość mogła nie widzieć, ale mimo wszystko. Facetowi nic nie było, jechał sam pociąg walnął z prawej i wbił się tylko do połowy samochody, z pasażera nie byłoby co zbierać raczej.

www.feranos.eu
Zgłoś
malinovyNR 2013-05-14, 19:13
szacunek dla takich ludzi, wielki bambusowy chuj w dupe gapiom i ala kamerzystom z telefonikami.
Zgłoś
Wuja Stalin 2013-05-14, 19:17
Wie ktoś co to za muza?
Zgłoś
askar 2013-05-14, 19:26 1
Piwo za wrzute, dobrze widzieć że jeszcze istnieją na tym smutnym jak pizda świecie dobrzy ludzie
Zgłoś
Azalians 2013-05-14, 19:31
zna ktoś może tytuł motywu muzycznego ?
Zgłoś
ces 2013-05-14, 19:34
Dzięki takim ludziom wierze, że ludzkość ma szanse przetrwać.
Zgłoś
kotojeleń 2013-05-14, 19:40 6
Zack Hemsey -The Way
Zgłoś
gremlin1982 2013-05-14, 19:42
Nigdy nie przechodzę obojętnie wobec ludzkiej krzywdy i duże piwo dla tych bohaterów!!!
Takiego zachowania nauczył mnie mój ojciec, który zawsze dawał mi dobry przykład
Zgłoś
IRONiczny 2013-05-14, 19:54
a zwróćcie uwagę na pana w garniturku w 4:45 do którego pewnie należy płonące autko, "robole" i zwykli ludzie idą na pomoc, a pan po angielsku przemieszcza się na bok
pewnie nie chce garniaka przybrudzić
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów