18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 37 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
twojastaraluz 2013-05-14, 19:57 2
pinio09 napisał/a:

Szkoda, że ty 'zawachałeś' się sięgnąć po słownik... Na prawdę czy to tak wiele? Tym bardziej, że praktycznie wszędzie funkcjonuje jako takie sprawdzanie pisowni.

Rzeczywiście, mój błąd, przyznaję. Jednak nie mogę już edytować. Gdyby ktoś z moderacji mógłby poprawić to byłbym wdzięczny.

PANCERNA PIĘŚĆ DZIECIĄTKA JEZUS
Zgłoś
skrytojebca 2013-05-14, 20:23 3
aż łezka się kręci
Zgłoś
Bierki 2013-05-14, 21:08 3
Fakt faktem, że tak powinien zachować się każdy człowiek, ale patrząc na dzisiejszy świat - to właśnie ci ludzie są bohaterami, nie ci, o których dowiadujemy się na lekcjach historii. Tak więc internet ma plusy, bo możemy takich bohaterów zobaczyć w akcji i musimy się nimi inspirować.

Krata browarów dla każego z osobna.
Zgłoś
Ciastus888 2013-05-14, 22:01
Filmik ten pokazuje, jak ludzie mogą sobie bezgranicznie pomóc, wskoczyć w ogień (pod pociąg) itp. Ludzie powinni na codzień sobie pomagać, niezależnie od tego czy biały, czy czarny, jesteśmy jedną rasą.

PS. A fanatyk muzułmanim i tak powinien zginąć za swoje uczynki
Zgłoś
Snoon 2013-05-14, 22:07 3
niestety 2 razy w życiu udzielałem 1szej pomocy "na ulicy" , czego nie życzę nikomu. Nic, ale to kurwa nic mnie nie wkurwia jak ludzie stojący i wrzeszczący lub gadający między sobą " niech ktoś coś zrobi" "dzwońcie po karetkę". kurwa jasna samemu coś zrobić a nie stać z dupą w miejscu i niech ktoś, niech ktoś. Sam ni chuj kursu nie przechodziłem żadnego, tylko tyle ile na 4 w szkole na PO. Każdemu kto się tak zachowuje trzeba przebić płuco i stać nad nim krzycząć " niech ktoś coś zrobi".
Przepraszam za wybuch ale chujowy dzień w robocie.
Zgłoś
KANIBAL22 2013-05-14, 22:35
więcej tego by sie przydało
Zgłoś
avalanch 2013-05-14, 23:10
I to są bohaterzy
Zgłoś
Resterwers 2013-05-14, 23:48 1
Aż mnie ciary przeszły jak to oglądałem. Podkład muzyczny dopełnia wszystkiemu. Szacunek dla tych ludzi, może nie wszyscy przeżyli ale przynajmniej próbowano.
Zgłoś
Mardog 2013-05-14, 23:51 1
Kurwa coś pięknego!
Przywraca wiare w ludzi..
Zgłoś
cveljan 2013-05-15, 0:01
do tego filmiku najlepiej pasuje filmik z bboyami z włocławka 86"
Zgłoś
n................h 2013-05-15, 10:16 5
Zgłoś
Zwiastun 2013-05-17, 15:16
Ludzie to czasem kurwa proste instynkty. Nie ma źle czy dobrze. Czasem po prostu włącza się coś w środku co sprawia że się zapierdala na ratunek nie myśląc nawet o własnym zdrowiu. Trochę rzeczy nam zostało ze zwierząt, ale chyba same fajne rzeczy.
Zgłoś
black_ripper 2013-05-18, 15:31
Dobry materiał...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów