📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedyś znajoma opowiadała mi, jak jechała w przepełnionym autobusie i jedna kobieta zemdlała.
- Wszyscy tylko patrzyli, no to poleżała chwilę i wstała, tylko jej głupio było.
- Wszyscy tylko patrzyli, no to poleżała chwilę i wstała, tylko jej głupio było.
w sumie to nie szacunek dla nich bo to praktycznie obowiązek. Chuj w dupę wszystkim co się gapią
aaalbo masz rację, szacuneczek
aaalbo masz rację, szacuneczek
"zawachali się" to bedzię coś związanego z .... benzyną....???
Akcja z metra w 1:52. Zawsze mi brakuje nagrania z monitoringu, w korytarzu dalej, pewnie nieźle musieli go poturbować, kobietka też mu powinna wyjebac z obcasa w ryj za takie coś.
jak chce sie zabic niech to zrobi...
Akcja z 3:00 i prędzej. Kurwa 15 pojebów macha do pociągu jakby nie wiedzieli że to nie auto z drogą hamowania kilkanaście metrów, dobrze że znalazł się jeden co uratował tamtego a nie machał jak reszta idiotów.
bez ludzi bezinteresownie działających w słusznej sprawie i w obronie słabszych... świat ludzi dawno by już przestał istnieć.
niby wszystkich wkurza to że nikt nie reaguje w takiej sytuacji ale gdy do chodzi do takiej to zdecydowana większość tych oburzonych jest obojętna
@Duszek Okruszek
Tak masz rację, ale przecież pociąg nie wjeżdża z prędkością 100km/h na stacje ogarnij się trochę. Do tego łatwiej jest zauważyć kilka osób machających niż osobnika leżącego na torach i zacznie wcześniej hamować bo pomyśli że coś nie tak jest.
Tak masz rację, ale przecież pociąg nie wjeżdża z prędkością 100km/h na stacje ogarnij się trochę. Do tego łatwiej jest zauważyć kilka osób machających niż osobnika leżącego na torach i zacznie wcześniej hamować bo pomyśli że coś nie tak jest.
Zwykle to nie toleruje na sadolu takich filmików, ale rzeczywiście szanuje tego typu odważnych ludzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów