18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 37 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
Moja_Pani 2013-05-14, 16:40 1
Kiedyś znajoma opowiadała mi, jak jechała w przepełnionym autobusie i jedna kobieta zemdlała.
- Wszyscy tylko patrzyli, no to poleżała chwilę i wstała, tylko jej głupio było.
Zgłoś
adekniejadek89 2013-05-14, 16:48 1
w sumie to nie szacunek dla nich bo to praktycznie obowiązek. Chuj w dupę wszystkim co się gapią

aaalbo masz rację, szacuneczek
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2013-05-14, 17:29 14
"zawachali się" to bedzię coś związanego z .... benzyną....???
Zgłoś
Drugula 2013-05-14, 17:33 63
1:52

Najpierw buła w pysk, potem na ratunek kobiecie. Prawidłowa kolejność.
Zgłoś
Bajdus1962 2013-05-14, 17:33 10
Akcja z metra w 1:52. Zawsze mi brakuje nagrania z monitoringu, w korytarzu dalej, pewnie nieźle musieli go poturbować, kobietka też mu powinna wyjebac z obcasa w ryj za takie coś.

,,Siłę człowieka, mierzy się ilością jego nieprzyjaciół.''
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
Zgłoś
wolfik990 2013-05-14, 17:38 7
Zawsze kurwa propsy dla takich ludzi
Zgłoś
Peter-Norivotset 2013-05-14, 17:38 11
jak chce sie zabic niech to zrobi...

Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Zgłoś
Duszek Okruszek 2013-05-14, 17:40 3
Akcja z 3:00 i prędzej. Kurwa 15 pojebów macha do pociągu jakby nie wiedzieli że to nie auto z drogą hamowania kilkanaście metrów, dobrze że znalazł się jeden co uratował tamtego a nie machał jak reszta idiotów.
Zgłoś
cerastes 2013-05-14, 17:41 11
bez ludzi bezinteresownie działających w słusznej sprawie i w obronie słabszych... świat ludzi dawno by już przestał istnieć.

¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! Yeehaw

Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
Zgłoś
Polnischefuhrer 2013-05-14, 17:45
niby wszystkich wkurza to że nikt nie reaguje w takiej sytuacji ale gdy do chodzi do takiej to zdecydowana większość tych oburzonych jest obojętna
Zgłoś
muciass124 2013-05-14, 17:54 3
@Duszek Okruszek

Tak masz rację, ale przecież pociąg nie wjeżdża z prędkością 100km/h na stacje ogarnij się trochę. Do tego łatwiej jest zauważyć kilka osób machających niż osobnika leżącego na torach i zacznie wcześniej hamować bo pomyśli że coś nie tak jest.
Zgłoś
Swka 2013-05-14, 18:08 7
Byle żeby ludzie nie ratowali ciapatych.
Zgłoś
k................7 2013-05-14, 18:12
Zwykle to nie toleruje na sadolu takich filmików, ale rzeczywiście szanuje tego typu odważnych ludzi.
Zgłoś
pinio09 2013-05-14, 18:22
Szkoda, że ty 'zawachałeś' się sięgnąć po słownik... Na prawdę czy to tak wiele? Tym bardziej, że praktycznie wszędzie funkcjonuje jako takie sprawdzanie pisowni.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów