Testowanie pułapki na robaki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Buty spadły nie przeżyła
Buta nie mogła wyciągnąć nogą,a typ z bicepsem 21cm jedną ręką go podniósł ,no nie wiem czy trochę czarują widzów.Jak nie zawiążesz butów,to w większym błocie go zostawisz,to spisek Sorosa i układ magdaleński,żółty nie okrągły stół,a Kiszczakowa ma na nich wszystkich teczki i ich donosy na kolegów rudego
Buta nie mogła wyciągnąć nogą,a typ z bicepsem 21cm jedną ręką go podniósł ,no nie wiem czy trochę czarują widzów.Jak nie zawiążesz butów,to w większym błocie go zostawisz,to spisek Sorosa i układ magdaleński,żółty nie okrągły stół,a Kiszczakowa ma na nich wszystkich teczki i ich donosy na kolegów rudego
niech dadzą kogoś kto nie jest warzywem i bedzie miał sile i po prostu to przejdzie ...
0:43 Co to kurwa jest!?
Też się zastanawiałam. Chyba dłoń (z buta wystaje mały palec).
2:40 jaka tepa cipa ja pierdole
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów