18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Jakiś pro-rosyjski dziennikarz wrzucił wideo do sieci. Według opisu nowe pokolenie rosyjskiej młodzieży trenuje przed walką z banderowcami i takie tam polityczne teksty.

Akcja w okolicach miasta Irmino (obecnie pod kontrolą Ługańskiej Republiki Ludowej).

Zgłoś
mesjans 2021-05-11, 16:36 3
Żeby kopnąć banderowca trzeba umieć sporo przebiec w gradzie kul z jego kałacha, więc cały ich trud i ćwiczenia idą w ich żopy.
Zgłoś
wojtas09999 2021-05-11, 16:53
No Sadistic myślałem że widziałem wszystko ale ustawki pseudo kibiców nie widziałem w wersji żeńskiej
Zgłoś
Payan 2021-05-11, 17:00 10
Co za pojebane gówno kacapskie.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2021-05-11, 17:01 39
Nie powiedzieli im, że banderowcy mają widły i siekiery??
Zgłoś
McQurwa 2021-05-11, 17:32 7
Młodzież wszechruska

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
PanKukuruźnik82 2021-05-11, 21:34 10
Za napierdalanie banderowców, zawsze piwo !
Zgłoś
Cryo 2021-05-11, 21:43 1
Najwyraźniej braki w damskich kadrach wypełniają rurkowcami
Zgłoś
Emilian89 2021-05-11, 22:18 1
Laski maja wiecej krzepy niz te pizdusie u nas przynajmniej chcą wytępić Banderowców
Zgłoś
Tuco 2021-05-11, 22:26 1
Nudzi im się, ja to rozumiem. U nas też tak było dwie dekady do dekady temu. Przejdzie im. A jak nie, to za dekadę będę umocniwszy się twierdził, że szkoda mi krwi słowiańskiej - no chyba że Kacapki trenują pod napierdalankę po inwazji szariatu na wartości prawosławnych - to wtedy nie. Wtedy będzie mi głupio.

Swoją drogą - mawiam od dawna: jak chcesz mieć lwa zamiast osła, to bądź lwicą, a nie oślicą. Mam jakiś taki fetysz, że charakterne są o wiele lepsze, niż te co tylko leżeć i pachnieć, albo leżeć i żryć. No, nie będę się rozpisywał, wiadomo o co chodzi.
Zgłoś
Adae 2021-05-11, 23:42
Przypomina mi to stare dobre czasy, pierwsze ustawki w wieku 9 lat .

Dziewczynki niestety ni chuja w pizdziec nic nie potrafia, ale coz.
Zgłoś
Tetrix 2021-05-12, 1:01

-Nie, nie.. tamtej, tamtej napierdol.. tamtej mówie!
Zgłoś
Sraj1 2021-05-12, 2:53
Typ po lewej co zbiera wpierdol od dwóch lasek, potem od jednej i potem znowu od dwóch, to jakiś upośledzony czy tak dla podniesienia im morale?
Zgłoś
pro_avenger 2021-05-12, 6:21
Dzieci koniec WF, wracamy do klasy.
Zgłoś
Wiewór 2021-05-16, 19:07
Nie no mega trening
Na pewno zostaną komandosami bo na takim mordobiciu jak pod monopolem to sie w chuja naucza.
Tak kończy młodzież w chujowych pseudokrajach gdzie nie ma edukacji a nacjonalizm ryje w baniach

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów