18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
ePeeL 2018-10-16, 22:09
Potem był zawał przewlekły i śmieciarka. Potwierdzone info.
Zgłoś
Mansionis 2018-10-16, 22:14
jebło to jebło nie ma co drążyć
Zgłoś
Miles87 2018-10-16, 22:20
A mógł wystawić na ebay-u jako grozer bow :/
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-10-16, 22:30
Te wiszące toporki to pewnie kupione...
Zgłoś
Ronoaro 2018-10-16, 22:51 37
No kto by się spodziewał, że z takiego suchelca, łuk pierdolnie?

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
klucha121 2018-10-16, 22:58 1
potrzeba dokładnie 30 sekund poświęconego czasu i energii aby zobaczyć efekt wykonania łuku własnej roboty
Zgłoś
edek.bajzel 2018-10-16, 23:25
gdyby założył strzałę, los inaczej by się potoczył
Zgłoś
minetek 2018-10-16, 23:35 11
Siedzi baca przed chatką. Przed bacą kloc drewna i kupka wiórków. Przechodzi turystai pyta:
- Baco! Co tam strugacie?
- Ano, cółenko sobie strugom.
Turysta poszedł. Następnego dnia rano przechodzi tamtędy i widzi bacę. Baca siedzi przed klockiem drewna i go struga. Przed bacą górka wiórów. Turysta pyta:
- Baco! Co tam strugacie?
- Ano, stylisko do łopaty sobie strugom.
Następnego dnia: Baca siedzi przed chatką, w rękach trzyma drewienko, przed nim kupa wiórów. Ten sam turysta pyta:
- Baco! Co teraz strugacie?
- Jak się nie spierdoli, to wykałacke

jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoks
Zgłoś
zadol 2018-10-16, 23:54 1
No kurwa jak to ile......32 sekundy
Zgłoś
Dr0mg 2018-10-17, 8:35 1
podstawa to drewno, w usa raczej nie wiedzą co to 300 letni Cis Pospolity
Zgłoś
nowynick 2018-10-17, 9:21
w wieku 4 lat lepsze z sąsiadami robiliśmy, przynajmniej strzały latały te 20 metrów...
Zgłoś
S................n 2018-10-17, 20:36
Przewidywałem zakończenie ale musiałem to zobaczyć
Zgłoś
Bedejot 2018-10-17, 23:13
Na senku jebło. Tak jestem specjalistom.
Zgłoś
Cloverface 2018-10-20, 20:37
Robilismy z kolegami kolczugi, łuki, kusze, proce. Kij na łuk się sezonuje w zależnosci od drzewa to od pół roku minimum nawet do dwóch lat i najlepiej robić to z paroma kijami, bo nawet po sezonowaniu może się złamać. Zabawniejsze jest jednak to, że moi koledzy kiedys naczytali się Wiedzmina i ogólnie jaranie się sredniowieczem było duże. No i postanowili łapać strzały, doszlismy do porozumienia, że jak już to parabolom, łuk nosił na 30 m na spokojnie, a strzała była tępa. Zajebałem koledze centymetr od oka. Gdyby nie to, że się chuj ruszył dzis wyglądał by jak pirat
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów