Na kopercie
Na kopercie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Obejrzyj coś poza Dziennikiem Telewizyjnym towarzysza Kurskiego to dowiesz się więcej.
Ale zamiast się douczyć lepiej obrażać. Typowe pisiorstwo.
Po pierwsze, nie oglądam tv. Żadnej.
Po drugie. Fragment o podejrzeniu łapówkarstwa Kaczyńskiego skasowałem z pierwotnej wersji postu, co poniekąd świadczy o przyznaniu się do błędu.
Co nie zmienia faktu że i tak :
po pierwsze, w sprawie "Srebrnej" główną osią oskarżenia jest zerwanie umowy na budowę biurowców. Sprawa z łapówką wyszła niby przypadkiem, kiedy sprawą zajął się Giertych. W odróżnieniu od sprawy Grodzkiego, Birgfellner jakoś nie może sobie przypomnieć komu i kiedy dał pieniądze.
Ale cóż, lewactwu to wystarczy.
po drugie, post dotyczył Grodzkiego i tego się trzymajmy. Szczególnie, że dzięki przywołaniu sprawy Srebrnej sama potwierdziłaś że to co o tobie napisałem jest prawdą. Że jesteś bezmyślną hipokrytką.
Jak widać, oskarżenia kierowane przez osobę ewidentnie sterowaną przez Giertycha są dla ciebie i całego lewactwa wiarygodne. Oskarżenia niczym nie poparte, tylko wyciągiem z konta.
Ale oskarżenia byłych pacjentów Grodzkiego i ich rodzin już nie.
Czy to nie jest hipokryzja?
Są jeszcze niezależne sądy...
Niezależne od kogo? Chyba tylko od kaczyńskiego.
Po pierwsze, nie oglądam tv. Żadnej.
Po drugie. Fragment o podejrzeniu łapówkarstwa Kaczyńskiego skasowałem z pierwotnej wersji postu, co poniekąd świadczy o przyznaniu się do błędu.
Co nie zmienia faktu że i tak :
po pierwsze, w sprawie "Srebrnej" główną osią oskarżenia jest zerwanie umowy na budowę biurowców. Sprawa z łapówką wyszła niby przypadkiem, kiedy sprawą zajął się Giertych. W odróżnieniu od sprawy Grodzkiego, Birgfellner jakoś nie może sobie przypomnieć komu i kiedy dał pieniądze.
Ale cóż, lewactwu to wystarczy.
po drugie, post dotyczył Grodzkiego i tego się trzymajmy. Szczególnie, że dzięki przywołaniu sprawy Srebrnej sama potwierdziłaś że to co o tobie napisałem jest prawdą. Że jesteś bezmyślną hipokrytką.
Jak widać, oskarżenia kierowane przez osobę ewidentnie sterowaną przez Giertycha są dla ciebie i całego lewactwa wiarygodne. Oskarżenia niczym nie poparte, tylko wyciągiem z konta.
Ale oskarżenia byłych pacjentów Grodzkiego i ich rodzin już nie.
Czy to nie jest hipokryzja?
No usunięcia nie widziałam. I nie, nie uważam oskarżenia wobec Kaczyńskiego za wystarczające do wsadzenia go. Pokazywałam tylko absurd Twojego rozumowania, że zeznanie świadka powinno wystarczyć do ukarania kogoś za korupcję. W KO, jak w każdej innej partii były przypadki korupcji, które zostały udokumentowane i te osoby zostały z partii usunięte. Jak nie ma dowodów, to głupotą jest danie temu wiary bez dowodów, bo w obecnej sytuacji politycznej i ciągłych przestępstwach rządu jest bardzo prawdopodobne, że jest to oskarżenie sfabrykowane. Po prostu stosuję domniemanie niewinności i jeżeli na tej podstawie wyrzucać Grodzkiego, to razem z Kaczyńskim, bo i jeden i drugi zarzut jest po prostu nie wystarczająco udokumentowany. A że bardziej wierzę w nieczyste zagrywki Kaczyńskiego to oczywistość.
A że bardziej wierzę w nieczyste zagrywki Kaczyńskiego to oczywistość.
O to chodzi, lemingi "wierza".
O to chodzi, lemingi "wierza".
Typ łykajacy wszystkie brednie pisu jak saszka pałe, zarzuca umiarkowanej i wyważonej opinii (zrównującej ewidentnie identycznej klasy 'przestępstwa' kaczyniaka i grodzkiego) lemingoze
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów