Na kopercie
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?Jak parkuje marszalek senatu Grodzki swoim luksusowym samochodem?
Na kopercie
Marszałek sejmu Kuchciński nie ma tego problemu, bo wszędzie lata
Oba są nieśmieszne. Jedyna różnica jest taka, że na przekręty Kuchcińskiego są dowody.
nie ma dowodów = nie ma sprawy
t
Jeżeli wsadzać wyłącznie za zeznanie świadków bez większej ilości dowodów, to Kaczyński też już dawno powinien dawno siedzieć. Przecież oskarża się go o wręczenie łapówki w sprawie budowy wieżowca. Biorąc pod uwagę metody działania towarzyszy z PiSu i ilość prawdziwych informacji w TVP to daje 99% szansy na to, że po prostu zapłacili jakiemuś gościowi, żeby oskarżył Grodzkiego, albo zaoferowali mu jakąś posadkę w którejś z państwowych spółek.
Ja pierdole, jaki ty masz pusty łeb....
Jakie łapówki w sprawie "Srebrnej"? Ty w ogóle masz jakieś pojęcie o co w tym chodzi? Pierdolisz takie bzdury że aż szkoda czytać.
W sprawie Grodzkiego nie jest jeden "gostek, któremu zapłacili", tylko parę osób, których wkurwia to że Grodzki robi z siebie przykładnego, nieskazitelnego Obywatela RP. A jest taką sama mendą jak większość środowiska lekarskiego.
Jeśli wiek, który masz wpisany jest choć zbliżony do prawdziwego, to nic dziwnego że gówno wiesz i gówno piszesz.
Porozmawiaj sobie z ludźmi starszymi od siebie, o tym ile i komu płacono w szpitalach. To było powszechne i nikt z tego wielkiej tajemnicy nie robił.
A jeśli uważasz że Grodzki był okazem uczciwości na tym polu i jedynym który nie brał łapówek, to raczej należysz to tego grona kobiet, których IQ mieści się pomiędzy IQ pralki i odkurzacza.