Bo po prywatnej-publicznej drodze sie nie jezdzi!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
sa ludzie i parapety, ale zachoanie wiesniakow straszne... szacun dla ziomka za cierpliwosc, ja bym nie wytrzymal ;]
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
dogadali się jak polak z polakiem...
No, w Ameryce wieśniak by go zastrzelił za wtargnięcie na posesję i byłby materiał na harda...
nom, jestem na tyle chamski ze moglbym zrobic podobnie, byloby ciekawie tak prowokowac ludzi a pozniej dzwonic na policje:D
hahah koleś jaka pizda,jadą mu od kurew a on sie bokiem ustawia jak do krakowiaka hahah kurwa
Przykładni polscy katolicy...
łumyj okno
-momo ja chcem ciasteczko!!
-to sobie weź
-ale ja nie mam rączek
-nie ma rączek nie ma ciasteczek ]
-nie ma rączek nie ma ciasteczek ]
massakra ;o
Sam mieszkam na wsi, i nie ukrywam dobrze mi z tym i do miasta mam niedaleko, ale to co tam jest to sie w głowie nie mieści
Powinni wprowadzic nowy podział: miasto, wieś i wiocha
Sam mieszkam na wsi, i nie ukrywam dobrze mi z tym i do miasta mam niedaleko, ale to co tam jest to sie w głowie nie mieści
Powinni wprowadzic nowy podział: miasto, wieś i wiocha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów