Bo po prywatnej-publicznej drodze sie nie jezdzi!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Tylko czekałem aż wieśniakowi wypierdoli..
Ten wieśniacki stan umysłu mnie przygnębia ,ale walczą w słusznej sprawie.
Ale nie wypierdolił
W cywilizowanej części kraju wzywa się policję i czeka aż starych odpędzą i po sprawie.
:/ film byłby fajny jakby mu na końcu najebał sęków na ryj.... a tu dał sobą pomiatać wieśniakowi.
pierdolone wiesniaki, nienawidze takich kurewsko prostych ludzi
@up, moim zdaniem wieśniaki mają rację, jeśli teren jest ich to z jakiej kurwa racji, ma ktoś sobie tam jeździć samochodem? Dodatkowo koleś upierdolił im całe okna błotem... Sam bym wyjebał na miejscu tego wieśniaka kierowcy, a co do wzywania psów jak miiso napisał wyżej, to chyba jednak prawo byłoby po stronie wieśniaków, bo jak to ich posesja to mogą sobie kłaść kłody gdzie im się podoba i wszystkim na około chuj do tego
Jak by koleś uderzył tego gospodarza to od razu by miał pojechane na psach, ale widać, że z tego człenia niezła pała jest, jak się tak bokiem ustawia do wieśniaka
Ale ta babka na początku to mnie rozjebała w drobny mak
Po tej stronie barykady łamię prawa bez oporu..."
Ale ta babka na początku to mnie rozjebała w drobny mak
Jebnąłbym dziadziowi za to macanie po kurtce mej Ewentualnie odepchnął tak że by się w tym błocie sam ujebał
Ale trzeba przyznać rację dziadziowi, teren jego. Lecz po co te "kurwy" w stronę kierowcy.
Jebnąłbym dziadziowi za to macanie po kurtce mej Ewentualnie odepchnął tak że by się w tym błocie sam ujebał
Ale trzeba przyznać rację dziadziowi, teren jego. Lecz po co te "kurwy" w stronę kierowcy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów