18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Samael1784 2010-03-14, 17:56
Daleko od szosy w innym scenariuszu i 20 lat puzniej Ciec z miasta wraca do domu ale tam nie chca jego i kaza mu wypierdalac bo ojciec pokladal w nim nadzieje ze jego jedyny sym zostanie brudnym spoconym rolnikiem Dziekuje
Zgłoś
R................x 2010-03-14, 18:03
UspionyAbel napisał/a:

Daleko od szosy w innym scenariuszu i 20 lat puzniej Ciec z miasta wraca do domu ale tam nie chca jego i kaza mu wypierdalac bo ojciec pokladal w nim nadzieje ze jego jedyny sym zostanie brudnym spoconym rolnikiem Dziekuje

To nie temat "I ty możesz zniszczyć marzenia...".
Zgłoś
yarzapp 2010-03-14, 18:46
UspionyAbel napisał/a:

puzniej

i chuj

Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
Zgłoś
Novik 2010-03-14, 19:22
noiii w pizdu teraz będzie dobre powiedzonko "łokno umyj"
Zgłoś
belladonnaa 2010-03-14, 20:56
nie moglam wytrzymac jak to ogladalam,myslalam ze sie poplacze ze smiechu;p
swoja droga na miejscu goscia bym mu zajebala w ten wiejski czerep

Życzę Ci, abyś Ty, a nie Ciebie pieprzył świat !
Zgłoś
Hellsmess 2010-03-14, 21:46 1
chwała Allachowi, że to nie na mnie trafiło, bo ja bym najpierw gościa sprowokował, później się bronił a na koniec zaorał bym mu te pole na jedynce i by miał okna brudne dopiero . Gość powinien dostać pokojową nagrodę Nobla.
Zgłoś
r................t 2010-03-14, 22:27
po moim chodził, kto mu dał takie pozwolenie... krew jasna zaleje i ognie siarczyste.... i łumyj łokno!
Zgłoś
magielek 2010-03-14, 23:37
co ty jesteś z firmy ? ;d
Zgłoś
tiger188 2010-03-15, 2:09
z eutanazji mu zajebać
Zgłoś
Biskup 2010-03-15, 2:10
@magielek, taaaa Popek z firmy babcia za bardzo popłynęła
Zgłoś
n................a 2010-03-15, 6:38
ja pierdolę mocarne żarty się się skończyły, łumyj okno!
Zgłoś
Shadow 2010-03-15, 12:22
Dziadek nie ma prawa zastawiać dojazdu do posesji. Ten sam filmik pojawił się wczoraj na joemonster, w jednym z komentarzy wypowiadał się policjant (ktory chyba nawet osobiście zna tą sprawę). Jest to dojazd do posesji i jedyna drogi do asfaltowej ulicy. Wystarczy jeden telefon na policję i dziadek zostanie pouczony, że sam ma wypierdalać i nie robić zamieszania. Nie ma sensu się z takim szarpać, zrobi się dziadkowi krzywdę, zawału dostanie czy innego wylewu i potem tylko problem, bo będzie chciał odszkodowanie...
Zgłoś
d................7 2010-03-15, 13:53
łumyj łokno i chu..

koleś cierpliwy do bólu albo... pizda

Nie ma co się przechwalac co to by sie dziadkowi zrobiło ale u mnie by mu to macanie nie przeszło. Dojazd dojazdem, ale sprawiedliwosć musi być po mojej stronie
Zgłoś
Ryba 2010-03-15, 19:14
No nie wiadomo czy to tych starych akurat była działka. Nawet jeśli to zachowali się jak wieśniaki i tyle. Czekałem na jakiś zajebisty koniec filmiku
Zgłoś
k................s 2010-03-15, 21:28
kurde ja bym dziadka przestawił chyba....
ale by urwał
czekałem na finish niestety....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów