📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:27
🔥
Ja tylko na chwilkę
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dlaczego Rzymianie rzucali chrześcijan lwom na pożarcie?
Bo Żydzi są bardziej niestrawni.
Galowie i Germanie zbyt żylaści
a Nubijczycy lwom się już dawno przejedli
Bo Żydzi są bardziej niestrawni.
Galowie i Germanie zbyt żylaści
a Nubijczycy lwom się już dawno przejedli
Z tego samego powodu z którego ukrzyżowali Jezusa. Żydzi ich podjudzili.
A potem Rzym przyjął chrześcijaństwo, i zaczęła kwitnąć nasza cywilizacja.
I dopiero w XX-XXI wieku, zaczyna się udawać Judaistom odnosić zwycięstwa z Chrześcijaństwem.
Ale ileż to poszło wysiłków, stworzenie ideologii Marksa, Bolszewicy potem następsta Stalin, Hitler(tu dostali rykoszetem)
Potem USrael i religii holokaustu.
Promocja sodomii, aborcji, multikulti wśród Gojów (Od czego wolny jest Izrael)
Wprowadzanie "demokracji" na bliskim wschodzie, zalew Europy Islamem.
....A ta "pier...lona Centralna Europa dalej nie chce się temu wszystkiemu poddać"
I dopiero w XX-XXI wieku, zaczyna się udawać Judaistom odnosić zwycięstwa z Chrześcijaństwem.
Ale ileż to poszło wysiłków, stworzenie ideologii Marksa, Bolszewicy potem następsta Stalin, Hitler(tu dostali rykoszetem)
....A ta "pier...lona Centralna Europa dalej nie chce się temu wszystkiemu poddać"

A potem Rzym przyjął chrześcijaństwo i upadł.
Gdyby wiedzieli jaki wrzód wyhodują, traktowaliby ich nieco ostrzej.
Gdyby wiedzieli jaki wrzód wyhodują, traktowaliby ich nieco ostrzej.

Loaloa napisał/a:
A potem upadający Zachodni Rzym zaprzepaścił okazję przywrócenia jedności imperialnej, upadłej wraz z autorytetem i boską czcią cesarzy, oraz przyjęcia sprawnej sieci administracyjnej parafii. Tymczasem mądrzejszy Wschodni Rzym przetrwał dzięki temu prawie 1000 lat.A potem Rzym przyjął chrześcijaństwo i upadł.
janlew napisał/a:
Z tego samego powodu z którego ukrzyżowali Jezusa. Żydzi ich podjudzili.
Jak ja uwielbiam takich Januszy historii... Wróć do szkoły debilu.
Czasy przyjęcia chrześcijaństwa przez Cesarstwo Rzymskie to czas upadku cywilizacji, kultury, sztuki i nauki.
Chrześcijanie palili biblioteki, filozofów i naukowców mordowano, a czytanie wybitnych pisarzy i mówców, np Cycerona, Wergiliusza czy Homera było uznawane za herezje, bo byli twórcami pogańskimi.
Rozkwit naszej cywilizacji, nastąpił w Renesansie, czyli jak sama nazwa wskazuje - powrocie do antyku i czasów przedchrzecijańskich.
agoth napisał/a:
A teraz Europa przyjęła muzułmanów i...?
I musimy stanąć na wysokości zadania

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie