Może nie sadystyczne ale bardzo ciekawe.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem jak wy, ale ja stawiam piwo. Takie rzeczy przypominają mi że jest/było w tym kraju coś więcej niż korupcja, hipokryzja, i niekompetencja (urodziłem się w 1992, i nie miałem okazji zobaczyć niczego chwalebnego.)
Kejna nie mów bo zaraz Ci aexalven powie że się lansujesz .. a osobiście sie zgdzam z Tobą
brzyt napisał/a:
juz ponad 60 lat siedizmy na dupie i nic nie robimy. chyba czas odwdzieczyc sie szwabom
Ale atakować szkopów albo ruskich z naszą stutysięczną armią i paroma f16 to jak rzucać się z motyką na słońce xD
aexalven
Dokonajmy rozbioru Ukrainy i Białorusi!
Kiedy tylko chcesz...datę i czas podaj na priv.
Dokonajmy rozbioru Ukrainy i Białorusi!
Kiedy tylko chcesz...datę i czas podaj na priv.
polacy od 1772 roku mają pogląd "ale jesteśmy świetni i silni" np: "odwdzięczmy się szwabom/sowietom"
zobacz na filmie co się wtedy stało
zobacz na filmie co się wtedy stało
Linekk napisał/a:
A od kiedy byś chciał?
od początku, czyli od Wielkiego Jebnięcia
gohanssj5 napisał/a:
Pulsujące serce Europy...
jakież to, kurwa, poetyckie...
@up Wiem i ciesze sie ze to ja to wymyslilem a Tobie wyjebało mózg przez zazdrosc ;]
No, kiedyś to się mieliśmy czym pochwalić, nie to co teraz
mamy przeciez pomnik reksia w bielsku bialej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów