Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zakompleksione pierdzenie.. no i bylismy wielcy no i co z tego? bylo minelo. ale nie ma to jak polskie wąsy : "najebmy szwabom, ruskim i innym, bóg, honor, ojczyzna"
niech giną ci, co się przeszłością szczycą
albowiem dziwka też była dziewicą
a jeśli urodziła się już niedziewicą?
Ciekawe spostrzeżenie, własne czy cudze?
a jeśli urodziła się już niedziewicą?
no to nie ma się czym szczycić chociaż nie wiem, czy można się urodzić bez błony.
Ciekawe spostrzeżenie, własne czy cudze?
a gdzieś ostatnio mi się przewinęło to hasło, a teraz mi się przypomniało
To tylko pokazuje, że Polska chociaż miała w rękach władze, zachłysnęła się nią i nie potrafiła utrzymać. Zamiast cały czas byś tym czym była, rozpadała się pod wpływem niekompetencji i dumy ludu. A co do wąsatych napinaczy, weźcie się zbierzcie w kupę i odbijcie Lwów jak już tak ładnie gadacie.
@up Wiem i ciesze sie ze to ja to wymyslilem a Tobie wyjebało mózg przez zazdrosc ;]
pulsującego serca raczej nie wymyśliłeś
Nie wiem jak wy, ale ja stawiam piwo. Takie rzeczy przypominają mi że jest/było w tym kraju coś więcej niż korupcja, hipokryzja, i niekompetencja (urodziłem się w 1992, i nie miałem okazji zobaczyć niczego chwalebnego.)
Dodajemy sobie latek aby dział hard przeglądać ??
2010-1992=18 wiem że słaby z matmy jestem ale kurwa piaty raz liczę i nie wychodzi mi 21
Dodajemy sobie latek aby dział hard przeglądać ??
2010-1992=18 wiem że słaby z matmy jestem ale kurwa piaty raz liczę i nie wychodzi mi 21
W stanach mieszkasz ?
Zachcialo mi sie przez was grac w Europe Universalis
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów