Kazdy z tych maseczkowcow powinien wpierdalać z maska ma ryju... te kurwa debile przecież sami nie maja masek... Chociaż po ostatnich fake wrzutach pewnie poszło o coś innego
Chodziło o pedalską maseczkę z ogórków.
Pelno wokol pojebow covidowych pozbawionych wlasnego myslenia i wierzacych w cale gowno tego cyrku. Az przykro sie robi ile (w moim wypadku) ameb umyslowych otacza mnie wokol...
strzelać do wszystkich bez masek i niezaszczepionych,to współcześni wrogowie ludu
Strzelać to powinni do takich debili jak ty. Jakby ci dzisiaj telewizor powiedział, że wirus nie rozprzestrzenia się poniżej jednego metra od ziemi, to jutro zapierdalałbyś na czworaka.
strzelać do wszystkich bez masek i niezaszczepionych,to współcześni wrogowie ludu
Sorry, dopiero teraz dotarło do mnie o co na prawdę Ci chodziło. Temat tak mi podgrzewa atmosferę, że zbyt szybko się denerwuję. Jeszcze raz sorry.
Ogrodzenie dwa psy karabin to jest wolność zdała od was.
Sorry, dopiero teraz dotarło do mnie o co na prawdę Ci chodziło. Temat tak mi podgrzewa atmosferę, że zbyt szybko się denerwuję. Jeszcze raz sorry.
Bo jesteś zjebany, ot co.
Czlowiek atakuj drugą osobę dostaje w ryj i to on ma rację bo nie miał maseczki? Czy wam już ta cała szopka rozum odebrała? Chcesz wolności? To się wyprowadz z dala od ludzi a jak nie to się dostosuj do społeczeństwa pajacu jeden z drugim.
Ogrodzenie dwa psy karabin to jest wolność zdała od was.
Lepiej nie mieć maseczki niż nie mieć mózgu.
To po prostu idioci. Nikomu źle nie życzę, ale jakoś nie martwi mnie gdy obserwuje dookoła ludzi, którzy wierzyli w płaską ziemię i śmiercionki, a teraz leżą po oddziałach, wśród innych 99 procentach ludzi niezaszczepionych. Szkoda, że dopiero na takim etapie mądrzeją
To po prostu idioci. Nikomu źle nie życzę, ale jakoś nie martwi mnie gdy obserwuje dookoła ludzi, którzy wierzyli w płaską ziemię i śmiercionki, a teraz leżą po oddziałach, wśród innych 99 procentach ludzi niezaszczepionych. Szkoda, że dopiero na takim etapie mądrzeją
Hahaha co? Przechadzasz się po szpitalach, pytasz o płaskość ziemi i o to czy są takimi covidiotami jak Ty?
Zaszczepieni po prostu teraz leżą po oddziałach i umierają na grypę Szkoda, że tacy jak Ty nie mądrzeją nigdy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów