Gdy spotkasz łysego z Brazzers i podasz mu rękę na przywitanie to w jednej chwili dotkniesz więcej cipek niż przez całe swoje dotychczasowe życie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Księża by się nie zgodzili z tym.
W chuj głębokie przemyślenia masz. Żebyś tylko nie zaczął mu tej dłoni lizać.
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Gdy mu podasz rękę on spokojnie może pomyśleć, że dotykał o jedną pizdę więcej. Dziękuje. Nie pozdrawiam.
Oddychasz powietrzem, które wietrzyło jakąś szparkę. Problem w tym, że jakiegoś chuja też wietrzyło
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów