Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano 2024-09-26, 21:19 ]
komentżżż dla tobie kali z kądś sadistic.pl/no-to-jedziemy-vt598339.htm
@:
Czyli debil.
Zresztą; podpisał się:
żmij kalifaty nadchodzą a jak ciś siedzisz w piwnicy i nie widzisz to powodzenia ze zrozumumieniem, kali farcie
komentżżż dla tobie kali z kądś
TwójCzarnyPan nie przyszedł rugać onuc i kacapów. Taki z niego przyjaciel ruskich zza Buga.
hehe zaraz sie zjawi razem z Geraldinhem swoim towarzyszem, chłop gada jak Tfusk, tylko trochę w inną stronę
Jak zmywaczek tylko wróci z tournee po czarnych pałach to dopiero wam pociśnie Poliaki
No już nam pocisnąłeś, jednak chuj nas obchodzę czarne paly w Twojej dupie.
Niech teraz Ukraińcy pomogą powodzianą. Jakoś nie widać ich do pomocy.
Jak nie widać, a kto pomagał usuwać z domów powodzian wartościowe przedmioty, chronił je przed zamoknięciem...
hehe zaraz sie zjawi razem z Geraldinhem swoim towarzyszem, chłop gada jak Tfusk, tylko trochę w inną stronę
Nie zapominajmy o tym co ma w profilowym banderowską ścierę i o dmytro1234, jest też taki świr co ma nick od jakiegoś modelu burkowozu, no i jeszcze jeden najbardziej upośledzony, ale o nim wolę nie wspominać, bo się znowu uczepi jak rzep.
Były o tym reportaże w mediach. Te ukraińskie firmy zatrudniają młodych ukraińców, omijają płacenie podatków w Polsce i nic nie przeznaczają na cel na który zbierają.
A teraz ciekawostka. Polak nazwał młodego ukra kacapem.
a ) bo młody jest ruskiem ?
b ) bo młody jest ukrem ?
c ) bo Polacy mają w chuju wszystkich nachodzców z byłych republik radzieckich i każdego nazywają kacapem ?
P.s Prawidłowa jest odpowiedz C
fanfary !!!!
zauważyłem, że ostatnio "kacap" stał się modny tylko w kontekście Rosjan. Roczniki 1930-1970+ mówią tak do tej pory na wszystkich przedstawicieli demoludów z byłego ZSRR. W Polsce, zwłaszcza w dużych miastach (Kraków, Wrocław) jest multum przesiedleńców z tego nowotworu u-Kraju Europy.
Pan z piwem nie ma dzisiaj ochoty pomóc ukraincowi.
Tak Ruskiemu zrób loda . Władymir ci POdziękuje .
[ Dodano 2024-09-26, 23:09 ]
zauważyłem, że ostatnio "kacap" stał się modny tylko w kontekście Rosjan. Roczniki 1930-1970+ mówią tak do tej pory na wszystkich przedstawicieli demoludów z byłego ZSRR. W Polsce, zwłaszcza w dużych miastach (Kraków, Wrocław) jest multum przesiedleńców z tego nowotworu u-Kraju Europy.
Tam słychać ,,Koledze Michałowi "" nie UK !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów