📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozkład jazdy - jazda z kacapami
Chętny do bitki i kłamie jak małe dziecko- on zaczął, ja tylko powiedziałem "jebany kacapie".
coś pieknego nie dość że nielegalna zbiórka na jakiegos ukra to jeszcze jest nadzieja że nie będzie więcej tam stał ten ukry
Jebać oszustów i nielegalne zbiórki!
Były o tym reportaże w mediach. Te ukraińskie firmy zatrudniają młodych ukraińców, omijają płacenie podatków w Polsce i nic nie przeznaczają na cel na który zbierają.
A teraz ciekawostka. Polak nazwał młodego ukra kacapem.
a ) bo młody jest ruskiem ?
b ) bo młody jest ukrem ?
c ) bo Polacy mają w chuju wszystkich nachodzców z byłych republik radzieckich i każdego nazywają kacapem ?
P.s Prawidłowa jest odpowiedz C
fanfary !!!!
c ) bo Polacy mają w chuju wszystkich nachodzców z byłych republik radzieckich i każdego nazywają kacapem ?
fanfary !!!!
Ukr dostal w morde-to zawsze jakis plus ale to tlumaczenie psuje odbior calosci
Zrobił to co większość z nas ma ochotę zrobić fotovoltice. Oraz dziwnych maści skurwysynów którzy dzwonią. A zwłaszcza tym którzy zaburzają spokój normalnemu obywatelowi po paru piwach. Słynna już klasyka weź potrzymać piwo.
radzyniak napisał/a:
ja tylko powiedziałem "jebany kacapie".
Ja słyszę, że powiedział "kacapie jeden".
Na front niech spierdala
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Były o tym reportaże w mediach. Te ukraińskie firmy zatrudniają młodych ukraińców, omijają płacenie podatków w Polsce i nic nie przeznaczają na cel na który zbierają.
fanfary !!!!
Jak zmywaczek tylko wróci z tournee po czarnych pałach to dopiero wam pociśnie Poliaki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów