Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Inna sprawa że te zbiórki to jebać, tępić, nie dawać, bo taki chuj z tego ma ktokolwiek kto mógłby potrzebować.
Ostatnio u mnie w miejscowości, żołnierze wzięli sprawiedliwość w swoję ręce po po tym jak ciapaci zaczęli grozić małolatom
Kacapy to ruskie cwelu jebany
Ty się prostaku od Ruskich odwal, to porządni ludzie
No już nam pocisnąłeś, jednak chuj nas obchodzę czarne paly w Twojej dupie.
Przed prokuratorem też tak szalałeś?
Tak Ruskiemu zrób loda . Władymir ci POdziękuje .
Tam słychać ,,Koledze Michałowi "" nie UK !
Ten opis to był sarkazm...
Chętny do bitki i kłamie jak małe dziecko- on zaczął, ja tylko powiedziałem "jebany kacapie".
To masz problem ze sluchem
kacapie jeden powiedzial
Były o tym reportaże w mediach. Te ukraińskie firmy zatrudniają młodych ukraińców, omijają płacenie podatków w Polsce i nic nie przeznaczają na cel na który zbierają.
A teraz ciekawostka. Polak nazwał młodego ukra kacapem.
a ) bo młody jest ruskiem ?
b ) bo młody jest ukrem ?
c ) bo Polacy mają w chuju wszystkich nachodzców z byłych republik radzieckich i każdego nazywają kacapem ?
P.s Prawidłowa jest odpowiedz C
fanfary !!!!
A tak na poważnie jaki procent polaków jest wstanie odróżnić jezyki z wschody(pominę całkowicie dialekty i inne mieszanki) rosyjski białoruski ukraiński? 1%-2%? Choć znając ten portal to pewnie trafię na samych ekspertów ligwistyki narodów wschodnich.
A tak na poważnie jaki procent polaków jest wstanie odróżnić jezyki z wschody(pominę całkowicie dialekty i inne mieszanki) rosyjski białoruski ukraiński? 1%-2%? Choć znając ten portal to pewnie trafię na samych ekspertów ligwistyki narodów wschodnich.
Ja nie rozróżniam, dla mnie to wszystko kacapy. Mentalnie 30 lat za Polską.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów