Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Alonso 2024-09-27, 14:59
Jak Kali kogoś obrażać to dobrze, ale jak Kalego ktoś obrażać to źle.
A chuj, on przecież nie czytał tej książki.
Zgłoś
Nancy83 2024-09-27, 16:59 1
Polska dla Polaków !!!! Europa dla Białych !!!
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-09-27, 17:45 2
Nancy83 napisał/a:

Polska dla Polaków !!!! Europa dla Białych !!!

No a co, nie... sadistic.pl/t/566151
Zgłoś
radzyniak 2024-09-27, 18:57 1
Lipiniorz25 napisał/a:

To masz problem ze sluchem
kacapie jeden powiedzial

A nie to spoko. Ma rację to ten Kacap zaczął.😁
Zgłoś
żmij 2024-09-27, 19:23
Jim_Carrey napisał/a:

Kacapy to ruskie cwelu jebany

Cwelu? To jakieś ukraińskie słowo?
Zgłoś
Jojojoss 2024-09-27, 20:10 1
gen1r2 napisał/a:

Jedyna prawidłowa reakcja - nie oszukujmy się. Nie ma prawa na POLSKIEJ ziemi brudas, smoluch czy kacap mówić tak do POLAKA.

Dokładnie. Sam pracowałem rok w holandi i rok w Niemczech nigdy mi nie przyszło do głowy im odpowiadać w taki sposób chyba że miałem racje. Teraz wróciłem na Busa do polski gdzie na rozładunku pracuje około 40 Ukraińców to to są jakieś jaja. 10 Polaków robi więcej niż 40 Ukraińców i bus po rozładunku wyglada jak nowy a po Ukraińcach syf jak chuj na chyba ze ściągają Ukraińcowi. Najgorsze jest to ze szefostwo nic nie robi wysłałem już tysiące filmików gdzi np Ukraińcy maja swojemu busa idealnie a Polakom tylko spłukują wodą i nic to nie daje bo Ukraińcy pracują po 14 godzin to mogą a tak naprawdę pracują 6 godzin a resztę łażą jak te luźne byki
Zgłoś
prezio87 2024-09-27, 20:50
rycerz z harnasiem.... co za spierdolina
Zgłoś
siba 2024-09-27, 22:06 1
"Ej Grzesiek zostaw go". Grzesiek tego dnia wstął i wybrał przemoc
Zgłoś
LouisdeFunes 2024-09-28, 0:28 3
radzyniak napisał/a:

Chętny do bitki i kłamie jak małe dziecko- on zaczął, ja tylko powiedziałem "jebany kacapie".

zaczęło ścierwo ukraińskie które przekroczyło granicę Polski
Zgłoś
kuzyng 2024-09-28, 4:00
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Były o tym reportaże w mediach. Te ukraińskie firmy zatrudniają młodych ukraińców, omijają płacenie podatków w Polsce i nic nie przeznaczają na cel na który zbierają.
A teraz ciekawostka. Polak nazwał młodego ukra kacapem.
a ) bo młody jest ruskiem ?
b ) bo młody jest ukrem ?
c ) bo Polacy mają w chuju wszystkich nachodzców z byłych republik radzieckich i każdego nazywają kacapem ?
P.s Prawidłowa jest odpowiedz C
fanfary !!!!

nie to nie tak .. po sprawdzeniu krs okazuje sie że że to cygański - litewski klan zakłada zbiórki w fundacji założonej na złotej w warszawie i wykorzystuje osoby potrzebujące. Do tego nagabują ukraińców i polaków którzy myślą że coś dobrego robią i stoją pod marketami i proszą o datki. sęk w tym ż e każda zbiórka ma koszty własne i np w tej fundacji koszta zbórki wynoszą 100k na co sie składa czynsz sekretarki zarządzanie zbiórką itp. po zebramiu 100k dopiero każda złotówka jest przekazywana dla osoby na którą była organizowana. każdy z was może to sprawdzić. cygański klan po sprawdzeniu w krs i pochodnych w przeszłości zarządzał masą upadłościową firm rolniczych po uzyskaniu dofinansowań UE. i chuj resztę se sami sprawdżcie...
Zgłoś
radzyniak 2024-09-28, 17:52
LouisdeFunes napisał/a:

zaczęło ścierwo ukraińskie które przekroczyło granicę Polski

Bo zapytał czy da na zbiórkę?
A nie, to w porządku. Chyba musiałbym się codziennie napierdalać pod Lidlem z tymi suchoklatesami zbierającymi datki.
Zgłoś
Keta271 2024-09-29, 7:54
Bul_od_bytu napisał/a:

Przed prokuratorem też tak szalałeś?

Akurat był zajęty ruchaniem Twojej czarnej mamusi
Zgłoś
Jebacpis69 2024-09-29, 18:13
Typowy Polaczek kozaczek XD psze pani, to on zaczął!!! No i oczywiście Harnaś xd
Zgłoś
Cruccu87 2024-09-29, 20:05
prawidłowa odpowiedz to : ruski i upadliniec to jeden chuj.
Zgłoś
apo5 2024-09-30, 9:58 1
jebać polskiego tłuka - cebulak jebany
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem