To dużo jebania.
Swoją drogą ktoś jeszcze pamięta, że przed tygodniem żywcem spłonęło 5 nastoletnich dziewczynek? Dziewczynek nie skazanych dwukrotnie za malwersacje, nie zatajających nieruchomości w sprawozdaniach finansowych i nie nadużywających stanowiska politycznego do brudnych interesów, nie umoczonych w rozmaite afery. To była tragedia, prawdziwa tragedia narodowa, a Adamowiczowi nóż w brzuch i chuj w dupę!
A pierdolisz jak potłuczony! Gdyby Adamowicz się sam zadźgał nożem to można by to porównywać. Przecież one się same tam podpaliły!
A pierdolisz jak potłuczony! Gdyby Adamowicz się sam zadźgał nożem to można by to porównywać. Przecież one się same tam podpaliły!
Ale nie pisałem o tym jaki kto miał udział własny w śmierci, tylko o jej skali Chociaż jeśli ktoś tak ważny jak prezydent rezygnuje z profesjonalnej ochrony, to tak jakby sam się zajebał
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.Swoją drogą ktoś jeszcze pamięta, że przed tygodniem żywcem spłonęło 5 nastoletnich dziewczynek? Dziewczynek nie skazanych dwukrotnie za malwersacje, nie zatajających nieruchomości w sprawozdaniach finansowych i nie nadużywających stanowiska politycznego do brudnych interesów, nie umoczonych w rozmaite afery. To była tragedia, prawdziwa tragedia narodowa, a Adamowiczowi nóż w brzuch i chuj w dupę!
Nie spłonęły, tylko zatruły się tlenkiem węgla. Ale generalnie popieram wpis.
Daję piwko za takie materiały chociażby za to, że takim jak ty gul skacze.
Pierdolisz - nie dałeś. Faja zmiękła, co nie?
Swoją drogą ktoś jeszcze pamięta, że przed tygodniem żywcem spłonęło 5 nastoletnich dziewczynek? Dziewczynek nie skazanych dwukrotnie za malwersacje, nie zatajających nieruchomości w sprawozdaniach finansowych i nie nadużywających stanowiska politycznego do brudnych interesów, nie umoczonych w rozmaite afery. To była tragedia, prawdziwa tragedia narodowa, a Adamowiczowi nóż w brzuch i chuj w dupę!
A mnie tu gnębi kwestia że skoro poszły do escape room'u,, mimo że ewidentnie nie umiały w 'escape' to po chuj tam lazły. Akcja typu kolo poszedł popływać ale nie umiał więc się utopił
Rak jelita grubego to najmniejszy twój problem jaki mam nadzieje spotka cie w tym roku.
Kozy ruchać wracaj, a nie mam tu cwaniaczysz.
@freaky
Rak jelita grubego to najmniejszy twój problem jaki mam nadzieje spotka cie w tym roku.
Prędzej ciebie. Z tego co widzę perwsze objawy już są, solidny ból dupy
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866Chciałbym tylko nadmienić że przy aktualnej nagonce jka to jest teraz zła sytuacja w Polsce to pajace z PO mówiły o "Wyrżnięciu watachy" no to się sami wyrżneli szgoda mi go jako człowieka nie szkoda mi go jako posła bo tak jak kolega powyżej pisze kłamał, mataczył, zatajał mieszkania, oszukiwał w ZUSie POŚREDNIO chciał doprowadzić do upadku wielkiej Polskiej firmy LOT. To to jest to dobre bycie politykiem? I wspieranie Polski? Ja nie mówię że ludzie z PISu są idealni, bo nie są - ale nie odpierdalają takich akcji jak tamte pojeby. Za ich czasów lekarze, sądy, adwokaci itd czyli cała śmietanka towarzyska miała idealne życie robiła co chciała, zwykły szary człowiek miał być murzynem za 1500 a oni mieli mieć miliony, ale czasy się zmieniły ten rząd próbuje pomóc tym "dziadom" w pewnym stopniu ucinając tym na wysoko postawionych których nikt wcześniej nie chciał ruszyć. Polak miał być murzynem dla Makreli i Makarona a oni by robili z nami co chcieli. Teraz próbują postawić Polskę na nogi co się tym mocniejszym nie podoba i stąd cały ten niesmak. Kończę te wywody jak ktoś przeczytał to gratuluje wytrwałościSwoją drogą ktoś jeszcze pamięta, że przed tygodniem żywcem spłonęło 5 nastoletnich dziewczynek? Dziewczynek nie skazanych dwukrotnie za malwersacje, nie zatajających nieruchomości w sprawozdaniach finansowych i nie nadużywających stanowiska politycznego do brudnych interesów, nie umoczonych w rozmaite afery. To była tragedia, prawdziwa tragedia narodowa, a Adamowiczowi nóż w brzuch i chuj w dupę!
poza ,,nóż w brzuch,, to 100 procent racji
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów