📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Oooo żydowski plemniczek Sztura, nawet go lubię. Naczy jak czyta kwestie napisane przez mądrych ludzi, nie wysrywa ustami swój parchaty bełkot.
Ostra impreza była.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Jeżeli PO lub kumple Adamowicza będą przez najbliższe osiem lat odpierdalać comiesięczne szopki przed jego byłym miejscem pracy, to robienie żartów z "religii gdańskiej" będzie jak najbardziej na miejscu. Na razie podobne porównania są nietrafione.
Cloverface napisał/a:
Spierdalaj Sztur.
A może ty to zrobisz?
PS Chuj mu na grób. Jedna polityczna kurwa i złodziej mniej. Niech jeszcze zajebią kogoś z PiS - wtedy będę wniebowzięty.
Pozdrawiam was centro prawicowe tępe Chuje, kwiaty polskiej inteligencji dno społeczne pierdolone robactwo..
Josef Mengele napisał/a:
Pozdrawiam was centro prawicowe tępe Chuje, kwiaty polskiej inteligencji dno społeczne pierdolone robactwo..
Daję piwko za takie materiały chociażby za to, że takim jak ty gul skacze.
TB303 napisał/a:
A może ty to zrobisz?
PS Chuj mu na grób. Jedna polityczna kurwa i złodziej mniej. Niech jeszcze zajebią kogoś z PiS - wtedy będę wniebowzięty.
jusz dzfonimy do phokuhatuhy!
Swoją drogą ktoś jeszcze pamięta, że przed tygodniem żywcem spłonęło 5 nastoletnich dziewczynek? Dziewczynek nie skazanych dwukrotnie za malwersacje, nie zatajających nieruchomości w sprawozdaniach finansowych i nie nadużywających stanowiska politycznego do brudnych interesów, nie umoczonych w rozmaite afery. To była tragedia, prawdziwa tragedia narodowa, a Adamowiczowi, no cóż... Krzyż na drogę i chuj w dupę!
A ma ktoś filmik z WOŚP w Gdańsku z nożownikiem? Szukałem na sadolu (bo gdzież by był jak nie tu) ale nie znalazłem :/
to chujowo szukałeś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów