18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
janlew 2019-01-18, 15:45 22
Oooo żydowski plemniczek Sztura, nawet go lubię. Naczy jak czyta kwestie napisane przez mądrych ludzi, nie wysrywa ustami swój parchaty bełkot.
Zgłoś
~Velture 2019-01-18, 15:47
Ostra impreza była.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Cloverface 2019-01-18, 15:57 10
Spierdalaj Sztur.
Zgłoś
parolpl 2019-01-18, 16:07 1
To co, cyk 20 i niech wkurwia na głównej
Zgłoś
Loaloa 2019-01-18, 16:18 15
Jeżeli PO lub kumple Adamowicza będą przez najbliższe osiem lat odpierdalać comiesięczne szopki przed jego byłym miejscem pracy, to robienie żartów z "religii gdańskiej" będzie jak najbardziej na miejscu. Na razie podobne porównania są nietrafione.
Zgłoś
TB303 2019-01-18, 16:22 10
Cloverface napisał/a:

Spierdalaj Sztur.

A może ty to zrobisz?
PS Chuj mu na grób. Jedna polityczna kurwa i złodziej mniej. Niech jeszcze zajebią kogoś z PiS - wtedy będę wniebowzięty.
Zgłoś
Josef Mengele 2019-01-18, 16:22 2
Pozdrawiam was centro prawicowe tępe Chuje, kwiaty polskiej inteligencji dno społeczne pierdolone robactwo..

Enter the gates, Auschwitz awaits
Zgłoś
mygyry 2019-01-18, 16:43 38
Zajebista parafraza

Josef Mengele napisał/a:

Pozdrawiam was centro prawicowe tępe Chuje, kwiaty polskiej inteligencji dno społeczne pierdolone robactwo..

Daję piwko za takie materiały chociażby za to, że takim jak ty gul skacze.
Zgłoś
~Velture 2019-01-18, 17:09 4
TB303 napisał/a:

A może ty to zrobisz?

PS Chuj mu na grób. Jedna polityczna kurwa i złodziej mniej. Niech jeszcze zajebią kogoś z PiS - wtedy będę wniebowzięty.

jusz dzfonimy do phokuhatuhy!

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
freaky 2019-01-18, 17:17 183
Swoją drogą ktoś jeszcze pamięta, że przed tygodniem żywcem spłonęło 5 nastoletnich dziewczynek? Dziewczynek nie skazanych dwukrotnie za malwersacje, nie zatajających nieruchomości w sprawozdaniach finansowych i nie nadużywających stanowiska politycznego do brudnych interesów, nie umoczonych w rozmaite afery. To była tragedia, prawdziwa tragedia narodowa, a Adamowiczowi, no cóż... Krzyż na drogę i chuj w dupę!
Zgłoś
mygyry 2019-01-18, 17:23 1
.......... napisał/a:

jusz dzfonimy do phokuhatuhy!

Hanka jak to było tymi kamienicami?
Zgłoś
GumowyKurczak 2019-01-18, 17:26
A ma ktoś filmik z WOŚP w Gdańsku z nożownikiem? Szukałem na sadolu (bo gdzież by był jak nie tu) ale nie znalazłem :/
Zgłoś
Gromki 2019-01-18, 17:30
Maciek z Krakowa, sumie dzień jak codzień ostry jak maczeta.
Zgłoś
TurboGrzesznik 2019-01-18, 17:55 2
GumowyKurczak napisał/a:

A ma ktoś filmik z WOŚP w Gdańsku z nożownikiem? Szukałem na sadolu (bo gdzież by był jak nie tu) ale nie znalazłem :/

to chujowo szukałeś
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów