Fragment jednego z moich ulubionych odcinków Spadkobierców z gościnnym udziałem Macieja Stuhra.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szacunek dla takich ludzi, którzy coś sobą reprezentują i nawet w odgrywaniu scenki bez przygotowania potrafią pociągnąć akcję ku uciesze widzów... 99.999% innych pseudo gwiazdek z seriali dla upośledzonych mogłoby co najwyżej pociągnąć co innego, bo tylko do tego są stworzone.
Stuhr to mistrz. Ale Górskiego już nie mogę znieść Oo Moja niechęć dogania powoli tą do Cichopek
Jak nie możesz znieść Roberta Górskiego, to przyjacielu mojemu sercu bliski, wypierdalaj.
dlaczego to nie leci normalnie w televizorni zamiast np. m jak miłość czy coś takiego ? przecież to jest piękne!
@up
nie bo znaczek tv4 to dorobili...
nie bo znaczek tv4 to dorobili...
Jak dla mnie najlepszy z tego serialu jest Robert Górski.
Ta scena nie jest zła ale było dużo lepszych których tu nie będę wklejać bo to raczej nie portal przeznaczony do tego.
Ta scena nie jest zła ale było dużo lepszych których tu nie będę wklejać bo to raczej nie portal przeznaczony do tego.
piroman88 napisał/a:
dlaczego to nie leci normalnie w televizorni zamiast np. m jak miłość czy coś takiego ? przecież to jest piękne!
Bo społeczeństwem, które ma papkę zamiast mózgu łatwiej sterować.
Link do wszystkich odcinkow online bez ograniczen : spadkobiercy.net/odcinki-1.html
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów