📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Dobrze zrobiła, pochwalam
Uprzedzam osobników, którzy będą mieli ochotę napisać, że to mnie matka powinna tak zrzucić za młodu - jesteście głupi i spadajcie na drzewo.
Uprzedzam osobników, którzy będą mieli ochotę napisać, że to mnie matka powinna tak zrzucić za młodu - jesteście głupi i spadajcie na drzewo.
KapejloneK napisał/a:
Wszyscy wiedzą, że to bez sensu, bo miałeś dwóch ojców.
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Wszyscy wiedzą, że to bez sensu, bo miałeś dwóch ojców.
Tak jak to, że kochasz banderów
KapejloneK napisał/a:
Uprzedzam osobników, którzy będą mieli ochotę napisać, że to mnie matka powinna tak zrzucić za młodu.
powinna ciebie matka zrzucić z balkonu jak byłeś młodszy
Przecież gówno to się w kiblu spłukuje... a tak na poważnie to powinna dostać tam kopa w plecy na przełamanie
Jakby ci ratujący byli świadkami co zrobiła z dzieckiem to by kurwie pomogli się rozpędzić a tak ...
I hyc o podłogę dziecko kurwa bęc!
Dziecko jest już dżemem a ta kurwa stoi i nie skoczy. Szkoda ze nikt jej nie kopnął... BTW, jest jakieś nagranie z poziomu gruntu?
i 500 plus w PiSdu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów