Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chcialbym kiedys sprobowac pigul tej kobieciny;) Chociaz w sumie, mogloby mnie zdmuchnac z planszy:)
kurwa trzeba być skończonym kretynem, żeby ryzykować własne zdrowie dla pieprzonej lalki...
Jeśli to seks lalka za kilka tysięcy to wbiegł bym do palącego domu
Niestety, to jest przymiot tylko tych wierzących. Żaden ateistą nie powie, że nienawidzi jakiejś religii, bo nie ma to dla niego najmniejszego znaczenia. To właśnie wierzący są uczeni, że miłować trzeba każdego, chyba że myśli inaczej niż ty, wtedy opony w ruch
Ja jestem nauczony że w obronie siebie bądź swojej rodziny można zabijać proste chyba... podkreślam w ,,obronie'' No i mam jakąś tam wiedzę miedzy innymi z tego portalu kiedy ktoś jest KO nie skaczę mu po głowie... Chociaż jak ktoś jest agresorem i chodzi o rodzinę nie można kogoś normalnego winić że wyrwał chwast.
[ Dodano 2024-07-09, 12:35 ]
Opony to już bardziej taki samosąd niż obrona ale już nie mi to oceniać bo nie jednego polityka widziałbym z miłą chęcią w takim stosie
@
Chcialbym kiedys sprobowac pigul tej kobieciny;) Chociaz w sumie, mogloby mnie zdmuchnac z planszy:)
Co by to nie było, to na bank przedawkowała...
Co by to nie było, to na bank przedawkowała...
Opłatek maczany w kwasie
[ Dodano 2024-07-09, 12:54 ]
Też tak myślę, te tęczowa flagi, marsze upamiętniające zryw jakiś debili, przebieranki rodem z psychiatryka i ta nienawiść do wszystkiego co normalne.
Problem w tym że oboje jesteście jebnięci, oboje przebieracie się w zjebane sukienki i odpierdalacie pajacerkę, jeden z opłatkiem w ręku, drugi z kutasem, więc niczym się dla mnie nie różnicie. Po prostu mam w dupie w imię czego to robicie, czy w imię Boga czy w imię wyzwolenia, jesteście takimi samymi pajacami, i to czy malujesz sobie krzyż czy tęcze na plecach kompletnie nic tu nie wnosi
Jak bym małego wyjął i zaszczał ten ogień, to bym poszedł do raju?
bardzo szybko, biorąc pod uwagę ten tłum nawiedzonych
Opłatek maczany w kwasie
Czy ty jesteś psychiczny?
Masz pretensje do mnie o komentarz, który sam napisałeś?
Lecz się !!!
Czy ty jesteś psychiczny?
Masz pretensje do mnie o komentarz, który sam napisałeś?
Lecz się !!!
Ja tego nie napisałem deklu
kurwa trzeba być skończonym kretynem, żeby ryzykować własne zdrowie dla pieprzonej lalki...
Za swoim iphonem robiłbyś to samo.
Jako samozwańczy znawca nie zgadzam się z częścią co do pieprzonej, bo jak wiadomo jest niepokalana. Natomiast co do ryzykowania podpalaniem dla lalki to piwko dla ciebie, wiara nie musi iść w parze z ślepotą i głupotą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów