📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
to było piękne, aż się wzruszyłem
noż kurwa wszędzie tego kaczora wpierdolą
wioskowy magik-celebryta. pies fajny, ale ja pierdolę, przecież on tylko szczeka do momentu aż grubas skinie głową i da mu żarcie.
mam dzisiaj presję podnoszenia kwestii oczywistych.
mam dzisiaj presję podnoszenia kwestii oczywistych.
Tu nie ma co się śmiać. Zwierzęta są bardziej ludzkie od ludzi i bardzo inteligentne.
phrontch napisał/a:
Ja pierdole, 15 piw w 20 minut, co tu się odpierdala?
Ooo Kurwa, jak się pies typu suka znalazł na głównej to, naczelny zoofil proncioch, wystawia główkę jak piesek preriowy!
ehhh kolejny ciemny co myśli że staruch który już moczu nie kontroluje rządzi krajem .... Morawiecki się cieszy dalej co złe go omija bo wystawia płotki do gnojenia przez 2-3dni ... Dlatego tego kraju NIE MA bo debil w nim mieszkają
Tak to właśnie jest. Elektorat Pisu patrzy i się cieszy.
taka alegoria społeczeństwa tuskowego, bo można ich dobrze wytresować
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów