18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Pener 2012-02-09, 13:25 19
Sadystka666 napisał/a:

Kurwa ludzi dziecko zmarło a wy se jaja robicie czy wy mózgu nie macie troche szacunku co za debil to wkleja!!!!!?????

napisała "sadystka"
nawet autora nie potrafisz sprawdzić?
Zgłoś
koper26 2012-02-09, 13:34 1
Sadystka666 napisał/a:

Kurwa ludzi dziecko zmarło a wy se jaja robicie czy wy mózgu nie macie troche szacunku co za debil to wkleja!!!!!?????

Tak, masz racje, ten komiks powinien być na hardzie.
Zgłoś
.................. 2012-02-09, 13:35 1
Cytat:

Tak, masz racje, ten komiks powinien być na hardzie.

Coś Ty, w ogóle nie powinien ujrzeć światła dziennego.
Zgłoś
pauzamaja 2012-02-09, 13:38 3
Sama w sobie sytuacja nie jest smieszna, ale to sadol wiec takie rzeczy muszą tu być i to jest miejsce na takie żarty, także jak ktoś się oburza to niech sie wyrejestruje albo tu nie wchodzi.
Zgłoś
xqwzts 2012-02-09, 13:40 10
No i co z tego że umarło? Codziennie setki dzieci umiera tylko tu media szum zrobiły bo kobieta pojebana jest.
Kto ma dziecko, niech da dziecko, dziecko kurwa bęc!

Zgłoś
R................e 2012-02-09, 13:48
ogarnijcie się już z tymi gimbusami bo to żałosne... gorzej jak gimbusy
Zgłoś
marcin23111 2012-02-09, 14:25 3
Ktoś chyba nie rozumie idei tego portalu. Z tego co czytam to jest sadistic a więc zamieszcza się tutaj sadystyczne rzeczy więc nie kapuję oburzenia jakie tutaj niektórzy prezentują... I tak mało jest tutaj rzeczy, które tak naprawdę powinny być. Jak ktoś jest zbyt wrażliwy to niech przeżuci się na inny portal z filmikami...
Zgłoś
xqvz 2012-02-09, 14:52 1
I hyc o framugę, Madzia kurwa bęc. Gość jest prorokiem naszych czasów
Zgłoś
lukasz798 2012-02-09, 15:14 1
Sadystka666 napisał/a:

Chciałbym nadmienić, że to jest sadistic, a nie księga kondolencyjna Katarzyny W....
Zgłoś
KaeNTy 2012-02-09, 15:56 2
jak sie nie podoba to wypierdalac na demotywatory, tam takich komiksow nie znajdziecie bo to strona dla bab i gejow
Zgłoś
Boingu 2012-02-09, 15:58 1
Właściwie komiks sam w sobie jest zabawny. Ale nie rozumiem komentarzy typu "gimbus", "dziecko umarlo, a ty sie cieszysz". Komiks ten miał za zadanie wyolbrzymić nieodpowiedzialność matki Madzi. Tutaj nikt się z tego dzieciaczka nie śmieje.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2012-02-09, 17:16 1
Sadystka666 napisał/a:

Gówno mnie to obchodzi, te obrazki już nudne są a gimbusy dalej będą rysować a ty będziesz dalej płakać, jak o tych skrzydłach co ścinają drzewa.
I masz tu jeszcze garść przecinków na pocieszenie ,,,,,,,,,,,,,,,,,

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
paganbreed 2012-02-09, 17:54 2
jak dla mnie bomba:) w końcu to sadistic.pl a nie współczuje.pl
Zgłoś
d................7 2012-02-09, 18:57
Sadystka666 napisał/a:

co za debile to komentują?! to jest sadistic, tu powinny być same takie max chamskie, ale oczywiście nie, bo większość przybyłych w ostatnim czasie użytkowników to obrońcy praw człowieka/zwierząt lub katole -.- no rzesz kur...
jeszcze trochę i przez was takie obrazki bd wklejać na harda -.-

btw nie wiesz może o tym że nie tylko my mamy takie poczucie humoru? typiara dostała wyrok miedzy innymi za nielegalne wykopaliska i zanieczyszczanie środowiska bioodpadami haha!

KaeNTy napisał/a:

jak sie nie podoba to wypierdalac na demotywatory, tam takich komiksow nie znajdziecie bo to strona dla bab i gejow

cokolwiek gej ma do poczucia humoru ja jakoś lubię zajrzeć nawet na harda żb się pośmiać
Zgłoś
szopenus 2012-02-09, 19:08
Ale się spinacie. Zawsze są jakieś granice. Może niektórzy lubią popatrzeć na urwany łeb, ale jak ktoś urwie łeb Waszej starej, to patrzeć nie będziecie. IMO, patrzeć na tragiczną śmierć można, można się też nią interesować, ciekawić, można fascynować, można jej pragnąć, podniecać się nią, można zabijać, mordować, zjadać ludzi, to wszystko jest chore. Ale śmiać się z tragicznej śmierci, to jest pojebane, niedojrzałe jest to. Można się do mnie dopieprzać, nawet liczę na Was sadyści! Ognia!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów