Kurwa ludzi dziecko zmarło a wy se jaja robicie czy wy mózgu nie macie troche szacunku co za debil to wkleja!!!!!?????
Tak, masz racje, ten komiks powinien być na hardzie.
Tak, masz racje, ten komiks powinien być na hardzie.
Coś Ty, w ogóle nie powinien ujrzeć światła dziennego.
Kto ma dziecko, niech da dziecko, dziecko kurwa bęc!
Kurwa ludzi dziecko zmarło a wy se jaja robicie czy wy mózgu nie macie troche szacunku co za debil to wkleja!!!!!?????
Chciałbym nadmienić, że to jest sadistic, a nie księga kondolencyjna Katarzyny W....
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław LemKurwa ludzi dziecko zmarło a wy se jaja robicie czy wy mózgu nie macie troche szacunku co za debil to wkleja!!!!!?????
Gówno mnie to obchodzi, te obrazki już nudne są a gimbusy dalej będą rysować a ty będziesz dalej płakać, jak o tych skrzydłach co ścinają drzewa.
I masz tu jeszcze garść przecinków na pocieszenie ,,,,,,,,,,,,,,,,,
co za debile to komentują?! to jest sadistic, tu powinny być same takie max chamskie, ale oczywiście nie, bo większość przybyłych w ostatnim czasie użytkowników to obrońcy praw człowieka/zwierząt lub katole -.- no rzesz kur...
jeszcze trochę i przez was takie obrazki bd wklejać na harda -.-
btw nie wiesz może o tym że nie tylko my mamy takie poczucie humoru? typiara dostała wyrok miedzy innymi za nielegalne wykopaliska i zanieczyszczanie środowiska bioodpadami haha!
jak sie nie podoba to wypierdalac na demotywatory, tam takich komiksow nie znajdziecie bo to strona dla bab i gejow
cokolwiek gej ma do poczucia humoru ja jakoś lubię zajrzeć nawet na harda żb się pośmiać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów