📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
skończcie już z tymi obrazkami dziecko kurwa bęc
Czekamy na śmieszne komentarze, a nie jest zaraz 3 w nocy gimbusy śpią smacznie, przecież na 8 trzeba grzecznie maszerować do szkoły
gimbusy mają ferie, a chuj im w dupę
Plastikowy_Pan_Jezus napisał/a:
gimbusy mają ferie, a chuj im w dupę
To, że ty masz ferie, nie znaczy, że pozostali również.
Ja nas was wszystkich nie zarobię, a ty wracaj do nauki
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
daj się gimbusom wyszumieć
Kogo nazywasz gimbusem? Spodobał mi się komiks, to go wrzuciłem. Co do samej historii, to mam ją głęboko w dupie, mam ważniejsze rzeczy na głowie. Tylko tyle i aż tyle, więc się nie spinajcie, twardziele.
no właśnie nie masz jej w dupie głęboko bo widać że cię bawi...
Takeda napisał/a:
mam ważniejsze rzeczy na głowie
puknąć gruche tradycyjnie prawą ręką.. czy zaszaleć i puknąć lewą.. do wieczora jeszcze troche czasu zostało.. więc napewno się zdecydujesz.. twardzielu
czy gimbus czy nie gimbus , komiks zabawny, piwko leci . A cała reszta co to psioczy na gimbusiarnie i na powagę sytuacji to wiadomo ... zadzwońcie sobie do mamusi i pożalcie się jaki ten świat i ludzie chujowe
rogufka napisał/a:
Czekamy na śmieszne komentarze, a nie jest zaraz 3 w nocy gimbusy śpią smacznie, przecież na 8 trzeba grzecznie maszerować do szkoły
Tobie też by się jakieś lekcje przydały.
Kurwa ludzi dziecko zmarło a wy se jaja robicie czy wy mózgu nie macie troche szacunku co za debil to wkleja!!!!!?????
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów