18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
spiepszaj_dzbanie 2012-02-08, 23:32 2
skończcie już z tymi obrazkami dziecko kurwa bęc

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
bazzyl 2012-02-09, 2:17 18
ale tu jest "jeb"
Zgłoś
ostatni 2012-02-09, 2:30 4
Cytat:

skończcie już z tymi obrazkami dziecko k***a bęc

daj się gimbusom wyszumieć
Zgłoś
rogufka 2012-02-09, 2:34
Czekamy na śmieszne komentarze, a nie jest zaraz 3 w nocy gimbusy śpią smacznie, przecież na 8 trzeba grzecznie maszerować do szkoły
Zgłoś
P................s 2012-02-09, 2:50
gimbusy mają ferie, a chuj im w dupę
Zgłoś
raper900 2012-02-09, 3:08 7
Plastikowy_Pan_Jezus napisał/a:

gimbusy mają ferie, a chuj im w dupę

To, że ty masz ferie, nie znaczy, że pozostali również.

Zgłoś
P................s 2012-02-09, 3:13
Ja nas was wszystkich nie zarobię, a ty wracaj do nauki
Zgłoś
Takeda 2012-02-09, 3:50 10
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:

daj się gimbusom wyszumieć

Kogo nazywasz gimbusem? Spodobał mi się komiks, to go wrzuciłem. Co do samej historii, to mam ją głęboko w dupie, mam ważniejsze rzeczy na głowie. Tylko tyle i aż tyle, więc się nie spinajcie, twardziele.

Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Zgłoś
sałata 2012-02-09, 5:39 5
Przypomniał mi się taki filmik, a raczej jego pierwsze sceny
Zgłoś
Gienek2 2012-02-09, 7:10
no właśnie nie masz jej w dupie głęboko bo widać że cię bawi...
Zgłoś
faatbooy 2012-02-09, 8:40 2
Takeda napisał/a:

mam ważniejsze rzeczy na głowie

puknąć gruche tradycyjnie prawą ręką.. czy zaszaleć i puknąć lewą.. do wieczora jeszcze troche czasu zostało.. więc napewno się zdecydujesz.. twardzielu
Zgłoś
przejebka 2012-02-09, 10:02 22
czy gimbus czy nie gimbus , komiks zabawny, piwko leci . A cała reszta co to psioczy na gimbusiarnie i na powagę sytuacji to wiadomo ... zadzwońcie sobie do mamusi i pożalcie się jaki ten świat i ludzie chujowe
Zgłoś
Hitler 2012-02-09, 13:20
rogufka napisał/a:

Czekamy na śmieszne komentarze, a nie jest zaraz 3 w nocy gimbusy śpią smacznie, przecież na 8 trzeba grzecznie maszerować do szkoły

Tobie też by się jakieś lekcje przydały.
Zgłoś
Sadystka666 2012-02-09, 13:24
Kurwa ludzi dziecko zmarło a wy se jaja robicie czy wy mózgu nie macie troche szacunku co za debil to wkleja!!!!!?????
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów