18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
viktorx 2012-02-09, 20:58
Ja pierdole. Codziennie umiera masa dzieci. A to z rąk zjebanych pedofilii ewentualnie porywaczy. Śmierć łóżeczkowa coś wam mówi? Na wsi w pracach rolnych umiera od groma dzieci, codziennie jakiś dzieciak postanowi wjebać się pod kombajn, a i tak nikt szumu nie robi.
Zaskoczę was, ale to też nie jest pierwszy raz gdzie dziecko ginie z rąk rodzica, bo upadło, albo inny chuj. I jakoś tego nie opłakujecie.

Poza tym, co wy tu kurwa robicie skoro takie coś was rusza? Tacy wielcy sadole jesteście to idźcie na kwejka.
Zgłoś
ostatni 2012-02-09, 22:09 1
Takeda napisał/a:

Kogo nazywasz gimbusem? Spodobał mi się komiks, to go wrzuciłem. Co do samej historii, to mam ją głęboko w dupie, mam ważniejsze rzeczy na głowie. Tylko tyle i aż tyle, więc się nie spinajcie, twardziele.

czyli masz gust przeciętnego gimnazjalisty, wiek i iq pewnie również
Zgłoś
Takeda 2012-02-09, 22:38
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:

czyli masz gust przeciętnego gimnazjalisty, wiek i iq pewnie również

Wiek masz podany, gustu nie możesz ocenić na podstawie jednego przykładu, a IQ tym bardziej. Myślisz, że jesteś fajny pisząc takie posty?

Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Zgłoś
golonko 2012-02-09, 23:20
Zajebiste, brawo dla autora.
Zgłoś
szopenus 2012-02-10, 9:16
viktorx napisał/a:

Ja pierdole. Codziennie umiera masa dzieci. A to z rąk zjebanych pedofilii ewentualnie porywaczy.

Idąc Twoim tokiem rozumowania, można by się zastanowić, dlaczego powstał komiks o tym właśnie wydarzeniu, skoro takich jest mnóstwo codziennie i dlaczego tak uporczywie jest ta właśnie sprawa nagłaśniana m.in. poprzez takie wrzuty na sadisticu?

Mniejsza z tym, chciałem tylko wyjaśnić ludziom, którzy nie rozumieją, dlaczego ta sprawa jest tak głośna. Otóż w przeciwieństwie do chociażby śmierci łóżeczkowej, gdzie niemowlę umiera i po sprawie, tutaj początkowo była wersja porwania. W przypadku porwania sprawę się nagłaśnia, bo nie trzeba być wyjątkowo bystrym, żeby wiedzieć, że im więcej ludzi wie, im więcej słyszało, widziało itd. tym łatwiej jest osobę zaginioną odnaleźć. Wiem, zaraz będą głosy, że przecież porwań też jest w chuj. I chuj. Trzeba być znowuż debilem, żeby nie zauważyć, że to było nietypowe. Sprawa więc została nagłośniona, a później potoczyło się to już dalej. Źle? Gdyby nie nagłośnienie tej sprawy, to kurwa mać nie mieli byście o czym malować komiksów i z czego się śmiać. To o co wreszcie chodzi? Żeby był temat? Czy żeby go nie było? A jeśli chodzi o opłakiwanie... może któregoś boli, że po tym dziecku pół Polski płacze, a po nim nawet pies nie zawyje? Trzeba się było z tym liczyć! Jak wiesz, że nie masz szans w życiu zabłysnąć, bo Ci bozia nie dała, to choć widowiskowo pierdolnij sobie w łeb. Będzie szum. I komiks

viktorx napisał/a:

Poza tym, co wy tu kurwa robicie skoro takie coś was rusza? Tacy wielcy sadole jesteście to idźcie na kwejka.

Rusza mnie to, więc specjalnie tu wchodzę, czytam komiks, załamuję się, płaczę i biję głową w klawiaturę. Bo jestem masochistą, a Wy jesteście sadolami. I kurwa idealnie się zgrywamy, czyż nie? "Wielkim sadolem" nigdy nie będę, najwyżej "młodszym sadolem" albo "sadolem sierżantem", nie znam Waszej hierarchi Ale mimo to mogę tu jeszcze zaglądać? Czy już muszę iść na kwejka, bo mnie tam wysyłasz?
Zgłoś
golip 2012-02-10, 9:26
@up
To o chuj Ci tak w ogóle chodzi?

Trzeźwość to stan przejściowy...
Zgłoś
szopenus 2012-02-10, 9:33
golip napisał/a:

@up
To o chuj Ci tak w ogóle chodzi?

Ja napisałem o co mi chodzi. Niech Ci wytłumaczy ktoś inny
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów