Polski magazyn, o którym dowiedział się Bill Maher. I jak mamy dostać wizy, skoro amerykanie mają o nas taki właśnie obraz?
Polski magazyn, o którym dowiedział się Bill Maher. I jak mamy dostać wizy, skoro amerykanie mają o nas taki właśnie obraz?
ja tylko żałuje że po swojej śmierci nie będę widzieć min tych idiotów co całe życie wierzyli w boga.
Bo nie ma ropy?
Jeee pożywka dla "ateistów" jeeeee a teraz wszyscy razem "niema Boga" jeeeeeee klaszczemy w dłonie
Czy napisałem gdzieś, że nie ma Boga? Czy temat wyśmiewa wiarę (pomijam podejście prowadzącego show) ? Chodzi raczej o fakt, że przez kilku debili, w oczach innych traci wiara i przy okazji traci nasz kraj.
no niestety polska to kraj zdominowany, a raczej rozjebany w drzazgi przez katolików którzy wierzą w coś czego nie ma.
ja tylko żałuje że po swojej śmierci nie będę widzieć min tych idiotów co całe życie wierzyli w boga.
Ja wierzę, że będziesz mógł zobaczyć
no niestety polska to kraj zdominowany, a raczej rozjebany w drzazgi przez katolików którzy wierzą w coś czego nie ma.
Chyba cię pojebało, w sejmie rządzi lewica i to wcale nie chrześcijańska, a kraj jest rozjebany przez PRL i postkomunistów, a więc (jeżeli chcesz wrzucać razem do wora zwyczajnych wierzących i debilnych fanatyków, to takie podejście do sprawy cię nie urazi) ateistów.
Zdajesz sobie sprawę z tego, że to co teraz powiedziałeś, jest nielogiczne?
Niby jak ktokolwiek mógłby zrobić jakąkolwiek minę, skoro po śmierci niczego nie ma?
A tak poważnie, to mnie to wkurwia. Jestem wierzący, ale egzorcyzmy uznaję za relikt średniowiecza. Nie wierzę w opętanie ciała przez jakiegoś tam demona. I denerwuje mnie to z tego względu, że przez ludzi, którzy w tego typu rzeczy wierzą, wiele osób zaczyna myśleć w taki sposób: wierzący = ciemnogród.
Próbują go aż tak na siłę ośmieszać, że sami robią z siebie idiotów.
Chyba cię pojebało, w sejmie rządzi lewica i to wcale nie chrześcijańska, a kraj jest rozjebany przez PRL i postkomunistów, a więc (jeżeli chcesz wrzucać razem do wora zwyczajnych wierzących i debilnych fanatyków, to takie podejście do sprawy cię nie urazi) ateistów.
Zdajesz sobie sprawę z tego, że to co teraz powiedziałeś, jest nielogiczne?
Niby jak ktokolwiek mógłby zrobić jakąkolwiek minę, skoro po śmierci niczego nie ma?
A tak poważnie, to mnie to wkurwia. Jestem wierzący, ale egzorcyzmy uznaję za relikt średniowiecza. Nie wierzę w opętanie ciała przez jakiegoś tam demona. I denerwuje mnie to z tego względu, że przez ludzi, którzy w tego typu rzeczy wierzą, wiele osób zaczyna myśleć w taki sposób: wierzący = ciemnogród.
Wielka racja stary, piwo! Ludzie nie dostrzegają tego, że kościół jest atakowany głównie po to żeby zasłonić problemy polityczne, aby zasłonić to co wyrabia rząd.
Nie ma co się martwić opinią w ameryce. Tam i tak co 2, nie ma pojęcia o tym, że istnieje taki kraj jak Polska. A wiara to kwestia osobista, więc mogę wyznawać latającego potwora spaghetti i chuj komu do tego. .
Nie możesz, zaraz banda ateistów ( nie mówię tu o normalnych ateistach, którzy nie ingerują w życie innych ) dobierze ci się do dupy i będzie mówiła w co masz wierzyć . Drodzy ludzie to jest nic innego jak prześladowanie i grozi to więzieniem lub grzywną.
Wkurwia mnie już to temat gdzie jest wątek religijny = spam ateistów. To w co kto wierzy to sprawa osobista.
Nie możesz, zaraz banda ateistów ( nie mówię tu o normalnych ateistach, którzy nie ingerują w życie innych ) dobierze ci się do dupy i będzie mówiła w co masz wierzyć . Drodzy ludzie to jest nic innego jak prześladowanie i grozi to więzieniem lub grzywną.
No tak, bo przecież chrześcijanie swoich poglądów wcale nie narzucają innym. Z wszechobecnymi krzyżami, modlitwami, kościołami, zakazem aborcji i in vitro bo kościół mówi nie, wcale a wcale nie narzucacie nic nikomu. Mam się czuć prześladowany ze względu na brak religii zatem?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów