Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Psy należy TRUĆ jak szczury !
rozciąć bebechy kundla ! ten ptaszek bardziej pożyteczny bo robale wpierdala i inne szarańcze... a pies sra leje sra leje sra jebie suke sra leje leje sra i w międzyczasie śmierdzi !
Nie zesraj się "ptaszku"
rozciąć bebechy kundla ! ten ptaszek bardziej pożyteczny bo robale wpierdala i inne szarańcze... a pies sra leje sra leje sra jebie suke sra leje leje sra i w międzyczasie śmierdzi !
to chyba wróbel, a wróble to ziarnojady
mój pies też tak robi i za każdym razem dostaje nagrodę jak coś było na tyle upośledzone, żeby dać się tak złapać i zeżreć to nie zasługuje na tlen
zapierdolę ci w potylicę młotkiem, co ty na to?
ciebie trzeba otruć farmazonie
zapierdolę ci w potylicę młotkiem, co ty na to?
wystarczy, że tobie matka zapierdoliła w potylicę młotkiem i szkoda, że użyła tak mało siły, bo zamiast cię zajebać zostawiła cię upośledzonym :krezji:
wystarczy, że tobie matka zapierdoliła w potylicę młotkiem i szkoda, że użyła tak mało siły, bo zamiast cię zajebać zostawiła cię upośledzonym :krezji:
no i widzisz głupi ćwierćinteligencie?
wpierdoliłes się na minę własnej antylogiki..
mam mocne podejrzenia że nawet tego nie zrozumiesz co ci napisałem...
Baa..., jestem pewien ze cię to przerasta jak Dąb chwasta...
Halmanowi nie podskoczysz choćbyś się zesrał na rzadko... bez odbioru.
Się Gruba nie denerwuj. Pijesz?
A ptaki jedzą robale a potem srają po balkonach i samochodach.
to chyba wróbel, a wróble to ziarnojady
Był już taki jeden co kazał powybijać wróble to później mieli w kraju klęskę głodu z powodu szarańczy. Nazywał się Mao Tse Tung i też nie był zbyt inteligentny
Twoich starych trzeba było otruć, tak ze 30 lat temu, może byś się tu nie pojawił.
no i widzisz głupi ćwierćinteligencie?
wpierdoliłes się na minę własnej antylogiki..
mam mocne podejrzenia że nawet tego nie zrozumiesz co ci napisałem...
Baa..., jestem pewien ze cię to przerasta jak Dąb chwasta...
Halmanowi nie podskoczysz choćbyś się zesrał na rzadko... bez odbioru.
dobra. poddaje się. przerosła mnie twoja "zjebistość". nie dziwię się, że ci wszyscy cisną, a ciebie to nie rusza. sam chyba nie ogarniasz tego, co wypisujesz. krzyż ci na drogę sadolowy napinaczu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów