📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Co za marnotractwo, dzieci z afryki by jakis uzytek mieli z tego, no tego, tego czegos...
dobrze, że mam małego wacka w takich sytuacjach mogę czuć się bezpieczny...
Widocznie nie wiesz jak działa kibel w samolocie i stąd zaciekawienie.
ciekawe jak to wygląda za samolotem...
Na pohybel sku*****nom
Dzieci z afryki mogłyby napisać kilka naprawdę ciekawych wypracowań na tym papierze toaletowym.
Człowieka łapie sraka w samolocie z nerwów, a jakieś debile marnują papier...
Specjalnie dla ciebie, będę dodawał trzykropek, żebyś rozróżniał ironie od tekstu "na serio" (srka nie wiem jak się to inaczej nazywa )
R0BS0Ne napisał/a:
Lepsze jest to jak komuś klocek na głowę spanie z samolotu.
Nie wiem jakie by ktoś musiał mieć zatwardzenie żeby klocek dotarł na ziemię w całości...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów