📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
he he he he he heroina ci stygnie.
Magik, jako jedyny w Polsce, popełnił samobójstwo z własnej woli
Gdyby ten pajac sie powiesil to dowcip bylby smieszniejszy, niewiele, ale smieszniejszy.
...Jakiego systemu uzywal Lepper ?
....wpadlem wlasnie na cos takiego:
-dlaczego wszyscy zmienili system na Windows 7 ??
Bo nigdy sie nie wiesza.
....wpadlem wlasnie na cos takiego:
-dlaczego wszyscy zmienili system na Windows 7 ??
Bo nigdy sie nie wiesza.
Też żart jest twojego poziomu czyli w piwnicy
Poza tym jest to przeróbka dowcipu po tym jak Lepper się powiesił czyli "Jakiego systemu uzywal Lepper ?"
Porażka
Poza tym jest to przeróbka dowcipu po tym jak Lepper się powiesił czyli "Jakiego systemu uzywal Lepper ?"
Porażka
Z M.J-a , z Amy , z psów, ludzi i wszystkiego innego to się kurwa cieszycie jak byście dostali zegarek na komunię ale jak już leją z Wielkiego Raper to be i w oczy kole. Hipokryci jebani
kim jest kurwa magik i kogo on obchodzi?
Co to za kurwa moda kolejna na pojazd po Magiku. Gościu się zabił 11 lat temu i kurwa jakieś patałachy naczytały się wikipedii, a że temat jakoś tam jest popularny teraz, to chcą pokazać swoje wyjebiste poczucie humoru, żeby inne patałachy ich doceniły. Głównie te dowcipy wymyślają i przekazują dalej ludzie, którzy mają wyjebane na rap, nigdy go nie słuchali, nic o gościu nie wiedzą i tylko myślą '' a co tam, niech się wkurwiają te gimbusy co rapu słuchają, niech zaczną słuchać normalnej muzyki'' . Kurwa zastanawiam się, czy wcześniej w tym kraju, też żyli tak spierdoleni i zawistni ludzie, czy to przyszło wraz z popierdoloną demokracją czy równie popierdolonym internetem.
pakicito napisał/a:
Magik, jako jedyny w Polsce, popełnił samobójstwo z własnej woli
bo innych do tego zmusili
Echis napisał/a:
Co to za kurwa moda kolejna na pojazd po Magiku. Gościu się zabił 11 lat temu i kurwa jakieś patałachy naczytały się wikipedii, a że temat jakoś tam jest popularny teraz, to chcą pokazać swoje wyjebiste poczucie humoru, żeby inne patałachy ich doceniły. Głównie te dowcipy wymyślają i przekazują dalej ludzie, którzy mają wyjebane na rap, nigdy go nie słuchali, nic o gościu nie wiedzą i tylko myślą '' a co tam, niech się wkurwiają te gimbusy co rapu słuchają, niech zaczną słuchać normalnej muzyki'' . Kurwa zastanawiam się, czy wcześniej w tym kraju, też żyli tak spierdoleni i zawistni ludzie, czy to przyszło wraz z popierdoloną demokracją czy równie popierdolonym internetem.
moda to jest synku na bycie fanem pfk, a nie na pojazd po magiku...
Najgorsze jest to, że ludzie, którzy się jarają magikiem i pfk zapominają o prawdziwych prekursorach polskiego rapu:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów