Mahometr - (w układzie SI) jednostka prędkości z jaką fala uchodźców przybywa do europy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Nadchodząca opona
- teraz popularne
Co ciekawe
O ile sam machometr jest jednostką prędkości,to machometr ^2 odnosi się do jednostki powierzchni na jaką przypada 10 uchodźców.
O ile sam machometr jest jednostką prędkości,to machometr ^2 odnosi się do jednostki powierzchni na jaką przypada 10 uchodźców.
Cipy z Ośrodka Lewackiego Spierdolenia już cię zgłaszajo do prokuratorni. Wysłać ci jakieś konserwy do więźnia?
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Można też przeliczyć na allahy na sekundę,ale wyjdą całki ...
Rozumiem, że tysiąc Mahometrów to jedna Islamila?
Mahometr pomnożony przez pracę (W) zawsze da wynik 0.
@UP, co Ty pierdolisz. Skoro mahometr x W = 0 To energia pracy musi równać się 0 bo mahometr jest zawsze dodatni, a jak napisał @freaky, pomnożony przez prace zawsze daje 0. Z drugiej strony, biorąc pod uwage wskaźnik socjometra, energia, wbrew wszelkim prawom będzie ujemna.
^Kuriki, pewnie Wyślij tyle, ile tylko możesz.
Rojek -> mahometr może być ujemny i występuje wtedy, gdy praca (W) jest dodatnia, a stała Socjala dla danego kraju wynosi 0.
Jakich.Kurwa.Znowu.Uchodźców? Ja widzę samych imigrantów i bandytów islamskich.
wydaje mi się, że poprawna definicja powinna brzmieć
Mahometr - pochodna imigranta po czasie, inaczej stosunek ilości imigrantów przechodzących przez wyznaczoną powierzchnię do czasu.
oczywiście mogę się mylić - 9 lat robię inżyniera z czego 6 lat na absolutorium
Mahometr - pochodna imigranta po czasie, inaczej stosunek ilości imigrantów przechodzących przez wyznaczoną powierzchnię do czasu.
oczywiście mogę się mylić - 9 lat robię inżyniera z czego 6 lat na absolutorium
Emigranci/uchodźcy czy jak tam ich zwał to problem, duży problem. Co prawda mam wrażenie, że oni bardziej nie chcą się tu dostać niż my nie chcemy ich przyjąć i problem to raczej państw bogatych.
Ale do kurwy nędzy to są żarty na poziomie przedszkola, żenująca gra słowami, osób które właśnie poznały nowe wyrazy i jest to dla nich zaskakujące plus hasłowa znajomość fizyki/matematyki. Tak, jak się człowiek czasami najebie to go podobne głupoty nawet czasami lekko śmieszą, ale to jeszcze nie powód, żeby się z takim gównem afiszować po świecie.
Dobry dowcip, choć stary i dziś już lekko nieaktualny, to:
- Granica między ludźmi a zwierzętami?
- Morze Śródziemne.
Krótki z zaskakującą puenta (a może być jeszcze Odra (patrząc z obu stron), czy Bug).
Ale do kurwy nędzy to są żarty na poziomie przedszkola, żenująca gra słowami, osób które właśnie poznały nowe wyrazy i jest to dla nich zaskakujące plus hasłowa znajomość fizyki/matematyki. Tak, jak się człowiek czasami najebie to go podobne głupoty nawet czasami lekko śmieszą, ale to jeszcze nie powód, żeby się z takim gównem afiszować po świecie.
Dobry dowcip, choć stary i dziś już lekko nieaktualny, to:
- Granica między ludźmi a zwierzętami?
- Morze Śródziemne.
Krótki z zaskakującą puenta (a może być jeszcze Odra (patrząc z obu stron), czy Bug).
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów