📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Piwo jedynie za tancerza w 1:39, sama piosenka w sobie mnie wkurwia, a tagi to zajebiste przyjebałeś
No nie, przed chwilą oglądałem jak zabijają sie nawzajem na ukarinie, a teraz oglądam jakichś debili, którzy są happy i w dodatku tańczą do głupiej piosenki. Dziękuje za uwage.
młodzieżówka Partii Regionów?
Chociaż "Up" ma rację ten film nie ma happy endu tylko za długo się do sedna sprawy zbliżają.
Chociaż "Up" ma rację ten film nie ma happy endu tylko za długo się do sedna sprawy zbliżają.
Młodzi powstańcy XXI wieku. Idź Pan w chuj.
Tam giną ludzie w walce o lepszą przyszłość, niech takie nagrania tworzą jak będzie po wszystkim.
Tam giną ludzie w walce o lepszą przyszłość, niech takie nagrania tworzą jak będzie po wszystkim.
Majdan Majdanem ale trzeba zrozumieć że snajperzy też robią sobie przerwy na obiad a RESZTA UKRAINY też istnieje i jakoś ludzie żyją, chodzą do pracy, szkół i uprawiają sex.
...nie to co wy
...nie to co wy
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Akurat przed włączeniem tego klipu zobaczyłem to: sadistic.pl/snajperzy-na-majdanie-vt271789.htm i aż mi się zaszkliło jedno oko (pisze, że jedno bo to sadol kurwa przecież). Może i troszkę ze wzruszenia ale jednak głównie z poczucia bezradności. To nie tak,że ślepo zgadzam się ludźmi na majdanie i chciałbym im pomóc, ale po prostu uświadomiłem sobie jak nieistotnym gównem dla władz są obywatele ich kraju. Jesteśmy nic nie wartymi owcami, które istnieją tylko po to by płacić podatki, a gdy czegoś wymagamy to po prostu otwiera się ogień w naszym kierunku. Kiedy tylko nastroje w europie zmienią się na bardziej nacjonalistyczne czy też euro-sceptyczne, myślicie że będzie inaczej? Myślicie że władze ustąpią przed ludem , czyli 'bezbronnym motłochem'? Mi się nie wydaje. i właśnie dlatego zaszkliły mi się oczy bo sobie uświadomiłem jak nam kurwa wszystkim daleko by powiedzieć o sobie, że jesteśmy wolnymi ludźmi. W razie potrzeby nie będziemy mieć nawet prawa by się bronić, smutne.
Jebane bananowe powstańce kurwa! Matka z Ojcem zabronili po zmroku wychodzić z domu to w dzień You Can Dance odpierdalają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów