tak o to rozpocząłem majówkę materiał własny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
czego to plebs nie wymyśli, żeby zareklamować wolną tablicę
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
maciek213, Jesteś głupi jak but
kurwa gimbus dobrze że nie masz mocniejszego motocykla bo byś się zabił
Zasada: Materiał własny = PIWKO
PANxxxBDSM napisał/a:
maciek213, Jesteś głupi jak but
Nie obrażaj butów.
maciek213 napisał/a:
tak o to rozpocząłem majówkę
Pan Darwin jest z Ciebie dumny.
Ale ból DUPY lejecie... gość ma zajawkę, a wy mu życzycie skręcenia karku, rozumiem, portal sadystyczny, ale nie zachowujcie się jak bezuczuciowe kurwy.
@up dokładnie kurwa. Też się kiedyś uczyliśmy jeździć na dwóch kółkach na rowerze. Życzycie mu źle?! Chuj was to obchodzi. Polecę klasykiem ale "jak on się wypierdoli to on się za swoje wypierdoli". Wam krzywdę robi?
Maciek, powodzonka!
Maciek, powodzonka!
Jakbyś korzystał z tego jak trzeba to byłoby inaczej, ale jak kierowca samochodu sobie drift jebnie na drodze to już pieprzeni motocykliści na facebook-owych funpage leją nienawiść jacy to my ,,kadługowcy" jesteśmy kurwa źli. Nauczcie się jeździć na tych jebanych motorach to nie będzie hejtu
To jest droga publiczna, więc jeździj jak człowiek, który nie stanowi dla nikogo zagrożenia. Jak chcesz robić tricki to na zamknięty plac albo do cyrku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów